inteno dg 301al ja laajakaista valokuitu

  • 3 February 2016
  • 3 kommenttia
  • 9 katselukertaa

hei! Tein 1.2 soppaan, jossa otin Sonera viihteen otsikossa näkyvällä laitteella. Myyjä sanoi puhelimessa, että pitäisi netin alkaa toimia ehkä jopa saman päivän iltana, viimeistään kuitenkin seuraavana päivänä eli 2.2. No nyt tänään 3.2 aloin asennella laitteita ja kaiken saatuani kasaan ei netti pelitä.

Tuleeko tuosta jokin erillinen ilmoitus vielä kun pitäisi alkaa toimimaan?


 


Edit RaMaria: Poistettu tarkka osoite


3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Yleensä asennusaika on jopa viikko jos asentajan tulee käydä kytkemässä jotakin. Muuten voi olla nopeampikin. Oliko Soneran myyjä vai alihankkija? Lisäksi osoitetietoja ja tilausnumeroita ei kannata jakaa julkiselle foorumille. Suosittelen ottamaan asiakaspalveluun yhteyttä, Soneran omilta sivuilta Chatin kautta, Facebook, Twitter tai ihan perinteisesti soittamalla.

Nyt sain netin toimimaan, kun tein seuraavanlaisesti:

 

Liitin jakamosta "Tuleva" paikasta ethernet kaapelilla suoraan jakamon 1.1 oh -ethernet paikkaan ja olohuoneesta tulevasta -ethernetpaikasta suoraan tietokoneeseen ja yhteys pelittää.

 

En kuitenkaan edelleenkään saa tuota Intenoa pelittämään. Vaikka mitä yrittäisi niin status valo vilkkuu oranssia ja ethernet valo palaa, kun lykkää jakamosta "tuleva" paikasta Intenon WAN -paikkaan.

 

Myöskään en ole langattomasti löytänyt tuota SoneraGatewaytä, vaikka olen kokeillut painaa "ECO" nappia 30sek pohjassa. Resetointia kokeiltu ja uudet ajuritkin olen asentanut verkkosovittimelle.

 

Kun tekee Windowsista vianmäärityksen sanoo, että puuttuu yksi -tai useampi verkkoprotokolla.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Vaikea sanoa miksi ei pelitä. Oletko kokeillut yhdistää Intenoon kaapelilla? Sieltä sitten hallinnasta näet joitakin tietoa yhteydestäsi. Jos kuitenkin tietokoneella toimii kun yhdistät kaapelilla nousuun niin ilmeisesti Intenossa sitten ongelma. Otathan yhteyttä suoraan vikapalveluun.

Vastaa