miten minecratf servun saa nettiin niin etä ketä vaan voi liittyä?


Hei! Olen tässä kähipäivinä koittanut saada minecraft serveriäni nettiin mutta jostakin syystä routterin kautta port forwardaus ei riitä. Mitä muuta pitäisi tehdä?. Router: Buffalo 

DD-WRT WZR-HP-G450H.

4 kommenttia

ja olen siis portforwardannut routerini asetuksista portin 25565 minun ipv4 ositteen kannssa. Palomuuri on poissa päältä kokonaan niinkuin ennenkin.

.............

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Onhan porttiohjauksissa asettamasi IPv4 osoite sen sisäverkon laiteen IPv4 -osoite, jossa palvelin pyörii? Eli jos on vaikka tietokone, niin sen tietokoneen osoite?


 


Jos käytössä on Windows, niin kannattaa tarkistaa vielä Windowsin palomuurin asetukset (jos se edes oli päällä), en ihan ymmärtänyt tarkoititko reitittimen palomuuria vai päätelaitteen omaa.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +14

Ensinnäkin serverikoneella tulee olla kiinteä sisäverkon IP, jottei se vaihdu esim. joka kerta, kun reititin bootataan. Määritellään joko serveriin manuaalisesti tai sitten reitittimen DHCP-taulukkoon tehdään staattinen linkitys serverikoneen MAC-osoitteeseen. Sen jälkeen port forwardi tuohon määriteltyyn sisäverkon osoitteeseen.

Vastaa