modeemin vaihto/pakko??

  • 21 September 2016
  • 1 kommentti
  • 15 katselukertaa

Olen siis ihan tumpelo enkä nyt tiedä mitä pitää tehdä 🙂 Meillä on kiinteä ADSL ja Sonera postitti vähän aikaa sitten uuden modeemin 4g yhteyttä varten. Meillä on myös Wlan reititin langatonta yhteyttä varten. Vanhassa modeemissa ei ollut sim-korttia, mutta tähän uuteen tuli. Mitä varten se on? Ja onko tämä uusi Huawein modeemi sellainen, jossa on reititin samassa, eli en tarvitse erillistä laitetta? Mistä sen tietää? Ainakin siinä on kaksi antennia/lapaa jotakin tarkoitusta varten 😃 Entä milloin modeemi pitää asentaa? Onko pakko? Vanha toimii ihan hyvin :) 


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei Mollakookos ja tervetuloa Klaaniin!


 


Oletko saanut Soneralta tiedonantoa/ilmoitusta mahdollisesti kiinteän ADSL:n loppumisesta? Toisin sanoen keritäänkö kuparit rullille.


Jos vanha modeemi toimii, voit käyttää sitä niin kauan kun vain toimii.


 


Uusi 4G modeemi/reititin tarvitsee tosiaan sim-kortin, jotta toimii ja se jakaa wlanin yksistään monelle laitteelle. Eli erillistä reititintä ei tarvitse. Asenna taikka ota käyttöön 4G modeemi sitten kun ADSL lakkaa toimimasta. Tietenkin voit tiedustella asiaa Asiakaspalvelusta, miksi uusi modeemi on lähetetty https://www.sonera.fi/asiakastuki/Ota-yhteytta

Vastaa