technicolor tg799 xtream vpi muuttaminen

  • 25 June 2019
  • 4 kommenttia
  • 13 katselukertaa

Mistä kohtaa asetuksista voi vpi ja vci muuttaa Elisan asetuksiin jotta saisin ton romun toimintaan Elisan netissä ?


4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Hei @Haneman245 Tervetuloa Telia yhteisöön!

 

Kyseinen laite on Telian palvelulaite, joka kuuluu Telia TV-laajakaistalla palveluun tai vuokralaite, kun asiakkaalla on Telian kiinteä laajakaista tilattuna. 

Kyseistä laitteesta ei voi tätä asetusta muuttaa. Laite on myös palautettava tilanteessa, että TeliaTV-palvelu päättyy tai kiinteän kaistan tilaus päättyy.

aspa sano että voi muuttaa ja sanoivat viel että soita helppiin niin ne muuttaa sen eli jos ei voi niin kunnon rahastusta koittivat 

voiko mistään technicolor bokseista muuttaa tätä kun on tossa yks vanhempikin malli ?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Vanhemmastakaan Technicolorista ei voi vaihtaa VPI- tai VCI-asetuksia. Jos sinulla ei ole enää Telian kiinteää laajakaistaa, tulee laite palauttaa Telialle viemällä se Telian liikkeeseen tai laittamalla postitse asiakaspalautuksena.


@Haneman245@  kirjoitti:

Mistä kohtaa asetuksista voi vpi ja vci muuttaa Elisan asetuksiin jotta saisin ton romun toimintaan Elisan netissä ?


Et pysty vaihtamaan (jollet ns murtaudu siihen purkkiin)sitä kuten tuolla on jo todettu.Se laite on kai joku smart modem vuokra modeemi?.Tolloin se pitäisi palauttaa telialle,jos se taas on tullut esim taloyhtiöliittymän mukana niin sen pitäisi saada pitää,et tosin tee sillä mitään jollei telian aspa pistä siihen normaalin retail firmwaren.

Vastaa