Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5444 custom-general.kudos
 • 5016 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Kilpailun tiedot ja säännöt

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

5G Laitelähettiläs ohjeet.jpg

 

 

Kilpailun tiedot

 

Kilpailun tarkoitus on kerätä Telia Yhteisöön lisää innokkaita aktiivijäseniä, jotka toimivat sisällöntuottajina sekä laite- ja tuotetestaajina. Kilpailun avulla etsimme jäseniä, jotka haluavat testailla uusia asioita ja kertoa niistä myös muille sekä jotka haluavat neuvoa ja opastaa muita Yhteisön jäseniä. 5G-tekniikka yleistyy Suomessa ja 5G Laitelähettiläiden avulla uudesta tekniikasta voidaan kertoa uusille käyttäjille käyttäjien kielellä ja omien vertaisten kautta.

 

Telia & OnePlus 5G Laitelähettiläänä pääset paraatipaikalle testaamaan uutta tekniikkaa ja kertomaan siitä muille! Saat käyttöösi ja omaksesi makeita OnePlussan uutuuslaitteita sekä niiden kylkeen myös maksuttoman 5G-liittymän vuoden 2020 ajaksi. Saat vuoden aikana myös erilaisia tarvikkeita omaksesi ja testiin, koulutamme OnePlussan kanssa sinut uusien puhelimien saloihin ja paljon muuta. Vastapainoksi odotamme sinulta, että osallistut Telia Yhteisössä 5G- ja laitekeskusteluihin, kerrot kokemuksiasi ja esittelet palkinnoksi saamiasi laitteita ja tarvikkeita. Voit saada näkyvyyttä itsellesi sekä tekemillesi laite-esittelyille ja arvosteluille, kun jaamme niitä meidän sekä OnePlussan somekanavissa.

 

Aika makeeta, eikö?

 

Olet skabassa mukana, kun teet nämä kaksi tehtävää:

 

 1. Esittele itsesi ja kerro, miksi haluat 5G Laitelähettilääksi (tehtäväaika 2.3. - 29.3.)
 2. Esittele haluamasi puhelin (tehtäväaika 16.3. - 29.3.)

 

Tehtävissä sinulla on mahdollisuus tuoda esille persoonaasi sekä osaamistasi. Käytä luovuuttasi, tee jotain sellaista millä erottaudut muista.

 

Tehtävävaiheen jälkeen käynnistyy äänestysvaihe, jossa Yhteisön jäsenet äänestävät mielestään parhaimman kilpailijan finaalivaiheeseen. Äänestys tapahtuu peukuttamalla suosikkikilpailijaa ja hänen tehtäviään. Tässä vaiheessa voit ja kannattaa ehdottomasti kertoa kavereille ja tuttaville, että käyvät äänestämässä sinut finaaliin! Finaalivaiheessa valitsemme OnePlussan kanssa kaksi voittajaa äänestysvaiheessa eniten ääniä saaneiden kilpailijoiden joukosta.

 

Lue tarkemmat speksit alta ja jos tarvitset lisätietoja skaban suhteen lähetä minulle eli nimimerkille @TeroRe yksityisviesti täältä Yhteisön kautta tai sähköpostitse tero.revonmaki@teliacompany.com.

 

Onnea skabaan 💪

 

Ps. Täällä skabaosiossa näkyy peukkunapit esittelyiden ja kommenttien yhteydessä, mutta ne ovat pois käytöstä äänestysvaiheeseen asti 🙂

 

 

-----

 

 

Kilpailun säännöt ja tietosuojaseloste Telia & OnePlus 5G Laitelähettiläs 2020

 

Kilpailun järjestäjä Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä OnePlussan henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

 

Osallistumisaika

Kilpailuun voi osallistua 2.3. – 29.3.2020 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

 

 • Kilpailun voittajat (2kpl) nimitetään virallisiksi Telia & OnePlus 5G 2020 Laitelähettiläiksi ja he saavat käyttöönsä Telia & OnePlus 5G 2020 Laitelähettiläs -profiilikuvatarran, jota he voivat halutessaan käyttää sosiaalisen median kanavissaan.
 • Voittajat palkitaan 2-3 OnePlussan lippulaivapuhelimella per voittaja (puhelimien arvo määräytyy myynninaloituksen yhteydessä).
 • Voittajat palkitaan myös Telia Rajaton 5G 1000M -matkapuhelinliittymällä vuoden 2020 ajaksi (arvo 449,10€). Liittymä sisältää 5G-verkon maksiminopeuden, rajattoman netin kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa, rajattomat puhelut ja viestit sekä 25Gt/kk nettikäyttöä EU/ETA-maissa. Jos liittymällä käytetään sellaisia palveluita, jotka eivät sisälly liittymän kk-maksuun tai paketti ylittyy, voittaja maksaa nämä kulut itse normaalisti matkapuhelinlaskussaan.
 • Näiden lisäksi voittajat pääsevät testaamaan ja saavat omaksi myös erilaisia matkapuhelintarvikkeita 5G Laitelähettiläsvuoden aikana. Tarvikkeiden arvo 50-100€/kpl per voittaja.
 • Palkintopuhelimet pyritään luovuttamaan henkilökohtaisesti voittajille. Luovutuksen yhteydessä pidetään yksityinen 5G- ja laitekoulutus Telian sekä OnePlussan asiantuntijoiden toimesta.
 • 5G Laitelähettiläät voivat myös halutessaan osallistua Telian ja/tai OnePlussan järjestämiin tapahtumiin 5G Laitelähettiläänä.
 • 5G Laitelähettiläät ja heidän tekemänsä sisällöt voivat saada näkyvyyttä Telian sekä OnePlussan sosiaalisen median kanavissa sekä asiakasviestinnässä.

Jos 5G Laitelähettiläät haluavat osallistua lähettiläsvuoden aikana Telian ja/tai OnePlussan tapahtumiin, tekevät he sen omalla kustannuksellaan ja ilman eri korvausta.

 

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Telia Yhteisön jäsenyyttä. Yhteisön jäseneksi voi liittyä maksutta kuka tahansa.

Kilpailuun osallistuva hyväksyy samalla myös Telia Yhteisön yleiset säännöt.

Kilpailu on kolmivaiheinen kilpailu, johon osallistutaan tekemällä Telia Yhteisössä kaksi eri tehtävää. Kilpailijan tulee tehdä molemmat tehtävät, jotta hän on kilpailussa mukana.

 

 • Tehtävä 1: Esittele itsesi ja kerro samalla, miksi juuri sinä haluat 5G Laitelähettilääksi. Tehtävä tulee suorittaa 2.3. – 29.3. välisenä aikana. Esittely tulee julkaista uutena keskusteluketjuna Telia Yhteisön kilpailuosiossa.
 • Tehtävä 2: Esittele haluamasi puhelin. Tehtävä tulee suorittaa 16.3. – 29.3. välisenä aikana. Esittely tulee julkaista samaan keskusteluketjuun, johon on julkaistu aiemmin tehtävä 1.Tehtävän 2 tarkemmat speksit julkaistaan 16.3.

Kilpailun virallinen kieli on suomi ja tehtävät tulee suorittaa suomen kielellä. Esittelyt tehdään kirjallisena ja niihin on mahdollisuus myös lisätä kuvia sekä Youtube-videoita. Tehtävien kuvauksissa kerrotaan tarkemmin mitä hakijoilta toivotaan esittelyissä ja mihin heidän on syytä keskittyä.

 

Kilpailuun osallistujan tuottaman tekstien, kuvien, videoiden ja muun sisällön tulee olla hänen itsensä kirjoittama, ottama tai tekemä. Osallistujalla on oltava tuotettuun materiaaliin täydet oikeudet. Esittelyiden tulee olla myös hyvän maun mukaisia ja asiallisia.

 

Kilpailuun osallistuneiden tekemät tehtävät poistetaan Telia Yhteisöstä 30 vuorokauden kuluessa kilpailun päättymisen jälkeen, pl. kilpailun voittaneiden 5G Laitelähettiläiden tekemät tehtävät.

 

Telia Yhteisöön voi liittyä käyttäen joko Telia-tunnusta tai olemassa olevaa sähköpostiosoitetta. Yhteisöön rekisteröitymisen yhteydessä kysytään vähintään seuraavat tiedot:

 

 • Yhteisön käyttäjänimi
 • Salasana
 • Sähköpostiosoite

Kilpailussa ei kerätä tietoa siihen osallistujista muutoin kuin Telia Yhteisössä suoritettujen tehtävien osalta. Kilpailun voittajista kerätään kilpailun jälkeen seuraavat tiedot palkintojen järjestämiseksi ja 5G Laitelähettilässopimuksen tekemiseksi:

 

 • Yhteisön käyttäjänimi
 • Nimi ja henkilötunnus
 • Osoite ja puhelinnumero

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus

30.3.2020 käynnistyy äänestysvaihe, jossa Telia Yhteisön jäsenet äänestävät mielestään parhainta kilpailijaa finaalivaiheeseen. Äänestys tapahtuu Telia Yhteisön kilpailuosiossa painamalla peukkua mielestään parhaimman kilpailijan tehtäviin (ketju, josta löytyy hänen tekemänsä tehtävät 1 & 2). Äänestysvaihe päättyy 5.4.2020.

 

Äänestykseen osallistuva hyväksyy samalla myös Telia Yhteisön yleiset säännöt.

 

Finaalivaihe käynnistyy 6.4.2020 ja siinä Telia ja OnePlus valitsevat kaksi voittajaa äänestysvaiheessa eniten ääniä saaneiden kilpailijoiden joukosta.

 

Telia ilmoittaa kilpailun voittajille voitosta Telia Yhteisön kautta yksityisviestillä 13.4.2020 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, Telia ja OnePlus valitsevat uuden voittajan seuraavien eniten peukkuja saaneiden kilpailijoiden joukosta. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta.

 

Finaalivaiheen voittajien kanssa solmitaan erillinen 5G Laitelähettiläs -sopimus, joka voittajien tulee hyväksyä ennen kuin heidät julistetaan Telia & OnePlus 5G 2020 Laitelähettiläiksi. Sopimuksen solmiminen on edellytys myös sille, että kilpailun voittajat saavat palkinnot itselleen.

 

Voittajat julkistetaan huhtikuun 2020 aikana. Telialla ja OnePlussalla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

5G Laitelähettiläiden kilpailuvaiheen aikana tekemät tehtävät (henkilö- sekä laite-esittely) siirretään kilpailun päättymisen jälkeen Telia Yhteisössä omiin erillisiin osioihin, joista ne löytyvät milloin tahansa myöhemminkin. 5G Laitelähettiläsvuoden päättymisen jälkeen esittelyt voidaan tarvittaessa poistaa, Laitelähettilään niin halutessa.

 

5G Laitelähettiläiltä edellytetään osallistumista Telia Yhteisössä omana itsenään, kertoen rehellisesti omia kokemuksiaan sekä näkemyksiään ja mielipiteiden perustelemista. Osallistuminen tarkoittaa:

 

 • Esittelyiden tekemistä sekä käyttökokemuksien jakamista voittamistaan puhelimista sekä muista 5G Laitelähettiläsvuoden aikana testiin saamistaan tarvikkeista.
 • Osallistumista laite- sekä 5G-aiheisiin keskusteluihin sekä jäsenten neuvomista oman osaamisensa puitteissa muiden jäsenten kysymyksissä.
 • Uusien 5G- ja laitekeskusteluiden, kuten esimerkiksi uutisten ja muiden ajankohtaisten aiheiden jakamista sekä keskusteluiden avaamista.

5G Laitelähettiläät voivat halutessaan osallistua myös muihin keskusteluihin Telia Yhteisössä.

 

5G Laitelähettiläiden tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja julkaisemalla materiaalia Telia Yhteisössä 5G Laitelähettiläs myöntää Telialle ja OnePlussalle oikeuden hyödyntää kaikkea tekemäänsä materiaalia Telian ja OnePlussan markkinoinnissa ilman eri korvausta ja ilman aikarajaa, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet.

 

5G Laitelähettiläiden tuottamien kuvien ja videoiden tekijänoikeudet säilyvät heillä itsellään.

 

Jos 5G Laitelähettiläs ei tuota sisältöä Telia Yhteisöön eikä osallistu keskusteluihin, on Telialla oikeus keskeyttää 5G Laitelähettiläs -ohjelma lähettilään osalta. Ennen 5G Laitelähettiläs -ohjelman mahdollista keskeyttämistä Telia Yhteisön ylläpito lähettää Laitelähettiläälle Telia Yhteisön kautta yksityisviestin, jotta Laitelähettiläs tietää häneen kohdistuvista odotuksista.

 

Mikäli Telia keskeyttää 5G Laitelähettiläs -ohjelman, Laitelähettilään voittaman matkapuhelinliittymän etu katkeaa välittömästi. Liittymän käyttöä voi kuitenkin jatkaa normaalisti, jolloin lasku liittymästä lähetetään Laitelähettiläälle. Liittymän voi myös irtisanoa tai siirtää toiselle operaattorille. Laitelähettiläälle ei toimiteta myöskään enää uusia uutuuslaitteita ja/tai tarvikkeita.

 

5G Laitelähettiläät voivat halutessaan myös keskeyttää ohjelman kohdallaan milloin tahansa. Tällöin toimitaan samoin kuin tilanteessa, jossa Telia keskeyttää 5G Laitelähettiläsohjelman kyseisen Laitelähettilään kohdalla.

 

5G Laitelähettiläiden palkinnoksi saama matkapuhelinliittymän etu päättyy vuodenvaihteessa 2020-2021. Liittymän käyttöä voi halutessaan jatkaa tämänkin jälkeen, voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Liittymätyyppiä voi halutessaan vaihtaa toiseen, tai liittymän voi irtisanoa tai sen voi siirtää toiselle operaattorille.

 

Verot

Laitelähettiläät vastaavat itse mahdollisista veroista ja he matkustavat omalla kustannuksellaan tilaisuuksiin, joissa palkitaan voittajat ja joissa luovutetaan palkintopuhelimet sekä pidetään tuote- ja laitekoulutus. Telia vastaa arvonlisäverosta palkintojen osalta.

 

Tietosuoja

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Telian tietosuojalausuntoa: https://telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 2.3.2020

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

12 vastausta
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5444 custom-general.kudos
 • 5016 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tarkennettu sääntöjä siltä osin, että osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

AsiakasY
Vakiokalustoa ☆☆
 • 107 custom-general.kudos
 • 440 custom-general.replies
 • 3 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Heh, hyvä osallistua kun Telialla ei ole edes muutaman sadan kilometrin etäisyydellä 5G verkkoa 😆 Ja 4G toimii kun sille päälle sattuu.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5444 custom-general.kudos
 • 5016 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@AsiakasY@  kirjoitti:

Heh, hyvä osallistua kun Telialla ei ole edes muutaman sadan kilometrin etäisyydellä 5G verkkoa 😆 Ja 4G toimii kun sille päälle sattuu.


5G laajenee isosti tämän vuoden aikana, joten voi olla että tulee myös sinne päin missä sinä asut vielä tämän vuoden puolella. Jos kilpailumme kiinnostaa niin hyppää ilman muuta mukaan 🙂

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5444 custom-general.kudos
 • 5016 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tehtävä 2 käynnistyi ja lisäsin siihen linkin myös aloituspostaukseen.

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5444 custom-general.kudos
 • 5016 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olimme suunnitelleet voittajien julkistamista Helsingissä huhtikuussa järjestettävän (live) tilaisuuden yhteyteen, mutta koronan takia perumme tämän suunnitelman. Pahoittelut tästä, mutta varmasti ymmärrätte tilanteen.

 

Mietimme parhaillaan muita ratkaisuja tämän tilalle, joihin palaamme myöhemmin.

 

Muokkasin näiltä osin kilpailun sääntöjä uusiksi.

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

kshji
Kommentaattori
 • 26 custom-general.kudos
 • 30 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

12 km on kaupungin torille matkaa eikä toimi edes 4g kunnolla, kuparin purku-uhka kokoajan päällä, kuidusta ei puhu kukaan. yli 3 km matkaa kaikkiin mastoihin (3 kpl). Laitteet pomppii noiden mastojen välillä. Iltaisin kaikki mastot ihan tukossa. 4g ei pääse uusien seinien sisälle, niitäkin tässä ympärillä tehdään kokoajan, vaikka betonilla oman ympäristönsä tuhonneet meidän ympäristöä suojelevat toisin haluaa.

 

Joten kyllä täällä ruutukaavojen ulkopuolella tämä 5g hypetys on suurempi vitsi kuin on jo 4g.

 

5g tukiasema tarvitsee käsittääkseni kuituverkon toimiakseen. Rakennustekniikoista ja sen vaatimuksista johtuen käytännössä 5g pienitehoinen tukiasema oltava kiinteistön sisällä, etenkin kun millimetriaallot halutaan käyttöön ja sen tarvitsema kuitu tultava seinästä sisään. 

 

On niin hauskaa, kun toiset puhuu mm. 5g:n mahdollistavasta virtuaalitodellisuudesta. Meillä on ympärillä reaalitodellisuus, mutta siitä ei aina pysty kertomaan edes äänellä. Kuparilla pystyi aina.

 

Ae että hymmyylettää.

 

 

 

kustaa1967
Konkari
 • 331 custom-general.kudos
 • 782 custom-general.replies
 • 23 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@TeroRe@  kirjoitti:


5G laajenee isosti tämän vuoden aikana, joten voi olla että tulee myös sinne päin missä sinä asut vielä tämän vuoden puolella. Jos kilpailumme kiinnostaa niin hyppää ilman muuta mukaan 🙂

No heh heh.

 

Tänne ei 5G:tä tule vielä vuosiin , joten palataan asiaa sitten , kun on jotakin testattavaa.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5444 custom-general.kudos
 • 5016 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

5G-verkkoa tullaan rakentamaan eri taajuuksilla. Nyt alkuvaiheessa korkeammilla taajuuksilla, jolloin kantomatka tosiaan on lyhyempi. Tulevaisuudessa tullaan käyttämään myös matalampia taajuuksia, jolloin kantomatka puolestaan kasvaa. Tämä niinkuin yleisesti ottaen.

 

5G-verkko tosiaan laajenee tänä vuonna mutta emme laittaneet kilpailuun rajoituksia siltä osin, että tuleeko omalla alueella olla 5G-verkkoa vai ei. Päinvastoin, kilpailu on avoin kaikille täysi-ikäisille. Jos käy niin, että voittaa skaban ja 5G:tä ei ole ja/tai sitä ei tule tämän vuoden aikana niin testattavaa on silti paljon uusissa laitteissa. Ja 4G-verkkokin kehittyy vielä paljon joten verkonkin puolelta on tulossa uutta yms yms 🙂

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5444 custom-general.kudos
 • 5016 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Ilmoittautuminen kilpailuun on nyt päättynyt, kiitos kaikille kilpailijoille 🙂

 

Kilpailussa käynnistyy tänään maanantaina äänestysvaihe, jossa Yhteisön jäsenet äänestävät mielestään parhainta kilpailijaa finaalivaiheeseen. Anna äänesi 5.4. mennessä ja samalla osallistut myös arvontaan, josta voit voittaa OnePlus 7T -puhelimen tai Bullets Wireless 2 -kuulokkeet. Äänestysohjeet tulevat myöhemmin tänään tähän osioon, kun äänestys käynnistyy.

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää