peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
138665 Kirjoitusta
46849 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kuvakisa: parhain SM-liiga -muistosi

OSALLISTU KUVAKISAAN: MIKÄ ON PARHAIN SM-LIIGAAN LIITTYVÄ MUISTOSI

KISA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUNEILLE :)

Oletko päässyt yhteiskuvaan fanittamasi pelaajan kanssa kuten Marjaana tuossa ylhäällä? Oletko ollut kenties VIP-aitiossa? Sait napattua pelissä käytetyn kiekon itsellesi? Mikä parhain muistosi onkaan niin postaa se tähän osioon ja olet mukana arvonnassa josta voit voittaa liput matsiin itsellesi ja kaverillesi. 

NÄIN HOMMA TOIMII

1) Postaa kuvasi tähän osioon. Tämän tekstin yläpuolella on kuva ja sen päällä nappi "Aloita uusi keskustelu", klikkaa siitä. Lisää keskustelun otsikoksi parilla sanalla tarinasi kuvan takaa ja lisää kuva postaukseesi "Valokuvat"-napin kautta. Jos postaat useamman kuvan, lisää yksi kuva aina yhteen postaukseen.

2) Voit maksimoida voittomahdollisuutesi postaamalla niin monta kuvaa kuin haluat.

3) Kisa-aika 13.9. - 24.9.2017.

4) Arvomme 25.9.2017 viisi voittajaa jotka voittavat liput itselleen ja yhdelle kaverilleen ennalta määritettyihin SM-liigan matseihin:

  • 28.9 JYP-Ilves
  • 28.9 Kärpät-Saipa
  • 28.9 TPS-HPK
  • 30.9 HiFK-KooKoo
  • 30.9 Pelicans-KalPa

Tsekkaa arvonnan säännöt täältä. Onnea arvontaan :)

Ps. Liiga starttasi ihan just. Lue Eevan blogista kauden ennakkotunnelmat.

Mistä nyt puhutaan?

Suosituimmat