100/10 Valokuitu/Tampere

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Eli ~10megasena toi on toiminu sen verran ku ehti toimia. Nyt pääsin vihdoin boksin asetuksiin, missään niitäkään tunnuksia ei tietenkään voitu mainita. Siellä DSL näytti 87xxkbps tjsp kuten arvelinkin. Buuttasin boksin ja sen jälkeen ei linjoille ole päästy. Ihanaa.

4 kommenttia

nyt yhteys on mennyt taas päälle, mutta tuo sama hidas nopeus pysyy. boxi sanoo seuraavaa

Interface Status Rate
DSL Up 2436 kbps /8508 kbps

missä ihmeessä on vika kun ei sitä nopeutta saa?

edit: epäilykseni on, että 100/10 sijaan sonera on laittanut mulle 10/2 yhteyden. olkaa hyvät ja vaihtakaa. kiitos.
Hei hermanni45

Asetukset on verkon puolesta 100/10 kuten aiemmin totesin. Modeemisi näkyy nyt tällä hetkellä todellakin kättelevän vain reilun 8 / 2 nopeudella verkkoon. Liittymässä näkyy liikaa vaimennusta mistä tämä hidastelu varmasti johtuu.

Oliko sinulla käytössä jotain puhelinjatkojohtoa modeemin kanssa? Voisit myös kokeilla yhteyttä toisesta puhelinrasiasta jos siitä on apua. Muuten suosittelen jättämään liittymästä suoraan vikailmoituksen. Vikailmoituksen voit jättää soittamalla vikapalveluun tai jättämällä palvelupyynnön omien sivujen kautta.
Hei! Koitin eri pistorasiaa ja nyt aletaan jo olla lähempänä oikeaa. Kiitos vinkistä, en tiedä miksi en itse tuota kokeillut...

http://www.speedtest.net/result/3118489708.png
eli 47,18/11,37 antaa nyt. Ei vielä ihan uskomaton tuo downstream, mutta nyt ainakin puhutaan jo oikeista luvuista. kiitos.

edit: mietin vaan, että onkohan tuo nyt sitten maksimi mitä tällä downstreamilla tulee saamaan?
DSL Up 12789 kbps /49983 kbps
Hei Hermanni45,

Hieno juttu että nopeus parani, mutta tuosta voisi toki olla vikapalveluumme vielä yhteydessä. Voisimme tarkistella asiaa hieman paremmin, niin nähdään olisiko tuohon jotain vielä tehtävissä.

Vikailmoituksen voit jättää soittamalla vikapalveluun tai jättämällä palvelupyynnön omien sivujen kautta.

Vastaa