1000mbit/s tilanne tällähetkellä ?

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moro,

Mikähän tuon gigasen yhteyden tilanne on tällähetkellä ? Se tais olla jossain pilottivaiheessa v2010 ? Onko se vieläkin vai ettekö ole yli kolmessa vuodessa saanee pilotoida tarpeeksi ?

Ei tosiaan oikein löydy kys. liittymästä mistään mitään tietoa että onko sellainen mahdollista tilata ostaa ja saako sen esim. osoitteeseen X... Oisko tähän teillä heittää jotain infoa ? Mitä paikkakuntaan tulisi saatavuuden suhteen niin Jyväskylä olisi kyseessä..

7 kommenttia

Hei latexii

1000Mbit yhteyksiä tekniikan puolesta on mahdollista jo saada mutta laajemmassa tarjonnassa nämä eivät ole. Mikäli asunnostasi löytyy kytkentä joko suoraan kuitumuuntimeen tai CAT5/CAT6 sisäverkkoa pitkin, voisit olla yhteydessä myyntipalveluumme tuon 1000Mbit yhteyden saatavuuden puolesta.

Tai jos lisäät asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin voisin asiaa selvittää myös tätä kautta.
Tuon 1000 Mbit -liittymän hinta on ilmeisesti edelleen jossain 100 euron tuntumassa? Mahtaako teille olla tulossa 100/100- tai 250/100-nopeusluokkia, kuten Telialla on ollut jo kauan tarjolla Ruotsissa? Ne vaikuttaisivat hintansa puolesta hieman kohtuullisemmilta.
Hei Maksis,

Uusien nopeusluokkien tulemisesta ei tällä hetkellä ole tietoa.
Onko liittymää mahdollista saada tarjolle omaan osoitteeseeni? Talossa CAT6-sisäverkko.
Hei Maksis,

Valitettavasti 100M on maksiminopeus, joka on sinne tällä hetkellä tarjolla.
Marko- kirjoitti:
Hei Maksis,

Valitettavasti 100M on maksiminopeus, joka on sinne tällä hetkellä tarjolla.


Niin, sen takia kysyin asiasta tätä kautta. Jos nopeutta ei ole mahdollista saada tarjolle, niin mistä se on kiinni?
Hei maksis,

Taloyhtiön päässä oleva verkkolaite ei mahdollista 1000M yhteyttä. Mikäli taloyhtiössä tälle yhteysnopeudelle on kiinnostusta, niin sen saatavuuden tarkemmaksi selvittämiseksi taloyhtiön puolelta kannattaa olla meihin yhteydessä, niin asiaa voidaan selvittää tarkemmin. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät sivuiltamme.

Vastaa