11.9 Sonera KaapeliTV uudistus vei kaikki kanavat

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Oulunkylä, Helsinki 11.9.2014 piti tv-kanavat siirtyä Soneralle. Ennen näkyi ilmaiskanavat oikein, nyt ei tv löydä yhtään kanavaa. Tehdasalustus ja kanavien automaattietsintä ei löydä mitään. Tv mallia Lg 32LK430N. Ei ole mahdollisuutta testata toisella laitteella. Antennijohto tarkastettu.

3 kommenttia

Hei petri__,

Jos tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleenhaku ei tuottanut tulosta, niin olethan vikapalveluumme yhteydessä, niin voidaan selvitellä ongelmaa tarkemmin.

Kysyikö TV tehdasasetusten palautusten jälkeen haetaanko kanavia antenniverkosta (DVB-T) vai kaapeliverkosta (DVB-C)? Jos tätä kysyttiin, niin valinnaksi pitäisi valita kaapeli.
Ongelma ratkaistu ja ratkaisu liittyi tuohon kysymykseen antenni-/kaapeliverkosta tosin mutkan kautta. Kerrottakoon tarina jos siitä on joskus jollekin hyötyä.

Nimittäin tehdasasetusta tehtäessä ja maata valitessa siellä ei jostain syystä ollut valintaa "Suomi" (teksti oli suomeksi!) ja olinkin valinnut vaihtoehdon "--" ja tällöin tv ei kysynyt valitaanko antenni vai kaapeli-> etsii ja ei löydä mitään. No tein tehdasasetusten palautuksen toisen kerran ja valitsin nyt jonkin oikean maan (tässä tapauksessa Sveitsi jos sillä mitään merkitystä). Nyt tv kysyikin tuon tärkeän kysymyksen ja loppu menikin ok-näppäintä painellessa ja kanavia alkoi löytyä!
Hei petri__,

Hieno homma että homma ratkesi.

Vastaa