24/10 nopeus???

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Voisinko saada nykyisen 24/1 nopeuden vaihdettua 24/10 nopeuteen kyseiseen kotiosoitteeseni,kun tuli näemmä jokinlainen viesti että voisi ainakin uusia liittymäsopimuksen tuon 24/1 kanssa,mutta pitäisi tilata ilmeisesti uusi modeemi thompson.nykyjään itsellä tuo vanha malli tw-510???Taloudessani on ethernet liittymäkaapelointi

3 kommenttia

Jos osoitteeseesi on saatavuus 24/10M-nopeusluokan Laajakaista Extra - liittymälle, voit tilata sen Myyntipalvelun numerosta 0800 133133. Jos Laajakaista Extra käyttää talon ethernet-kaapelontia, ei modeemia tarvita. Jos liittymän mukana tulee Koti TV - palvelu, sen yhteydessä saat käyttöön Thomson-palvelureitittimen, jolla yhteyden voi jakaa useammalle tietokonelle joko langallisesti tai langattomasti.

Laajakaistan alustavan saatavuuden voi tarkistaa osoitteesta http://www.sonera.fi/laajakaista
Tilasin tuossa pari kuukautta sitten tuon koti tv,mutta siinä kyseusessä laatikossa ei ollut tuota thompsonin modeemia,jotenka voisinko saada sen ja samalla nostaa nopeuteni tuohon 24/10??
Suosittelen ottamaan yhteyttä Myyntipalveluumme, voit tarkistaa täältä yhteystiedot. Myyntipalvelu tarkistaa osoitteeseesi saatavilla olevat nopeudet, toimitusajat ja ajankohtaiset kampanjat.

Vastaa