24M/1M hidastelee, nopeus 1/10 luvatusta

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Onkohan näissä 24M-liittymissä nyt jotain ongelmia Hyvinkään alueella? Ilman mitään muutoksia tämä 24M-liittymän teholliseksi nopeudeksi tulee esim tällä hetkellä 2,2M/0,6M eli noin 1:10 maksimista.

Ei tämä koskaan nopeampi kuin 15/1 ole ollut, mutta tämä on jo sellainen nopeus, että mikään video ei enää toimi ja työn tekeminenkin alkaa olemaan vaikeaa.

Niin, ja modeemi näyttää n. 14M/0,9M -yhteyttä eli siitä ei pitäisi kiikastaa.

Harmi, kun on monopolialue, niin ei pysty tilaamaan keneltäkään muulta. Tosin nyt jo 3G -tikkukin olisi nopeampi.

1 kommentti

pirkkali:Pahoittelut vastausviiveestä. Jostain syystä tähän viestiin ei oltu vielä vastattu. En löytänyt tietoa, että liittymäsi alueella olisi ollut tai on tällä hetkellä yleistä häiriötilannetta, joten suoralta kädeltä en osaa sanoa mistä ongelma johtuu.

Jos olet yhdistänyt tietokoneesi modeemiin langattomasti tai modeemin ja tietokoneen välillä on jotain välilaitteita, kannattaa ensin testata tietokoneen kytkemistä suoraan modeemiin verkkokaapelilla ja testata latausnopeutta uudelleen. Toki ensin kannattaa koittaa kaikkien käytössä olevien laitteiden uudelleen käynnistämistä (tämän olet varmasti voinutkin jo tehdä).

Kerro, jos ongelma on vielä jatkunut. Jos kerrot lisätietoja siitä millainen laitteisto sinulla on käytössäsi, pystyn antamaan asiaan tarkempia ohjeita.

Vastaa