24M luvataan, max 7M tulee

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei.

Meillä on jo pitkään ollut aivan toivottoman hidas tuo meidän yhteys. Olemme ajatelleet sen vain johtuvan useasta samanaikaisesta käyttäjästä, mutta äskenkin tehtyäni nopeustestin, oli tulos tuo sama 7M. Siis vain yksi kone kiinni. Kokeilin myös johdon kanssa ja tulos sama. Vikatestaus puhelimitse ja netin kautta tehty silloin tällöin, mutta väittää että yhteys toimii. Yhteys kuitenkin myös pätkii ajoittain ja vaatii modeemin sammuttamisen, että löytää taas. Käytössä teiltä tullut Thomson modeemi. Thomsonissa 8.C.H.2 ohjelmisto.

Pikaista vastausta odotellen

5 kommenttia

Hei Hetahanne,

Kokeile resetoida Thomsonia. Paina reset painiketta pohjassa 30 sekuntia. Käynnistä laite tämän jälkeen uudelleen. Jos ongelma ei poistu, niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Resetointia olen yrittänyt jo monesti. Tänään viimeksi palautin kokonaan tehdasasetukset. Näyttääkö linja teidän päässä toimivan moitteettomasti?
Hei Hetahanne,

Ei näyttäisi toimivan normaalisti, modeemi kättelee yhteyden tällä hetkellä vain 8 megalla. Hitaalta näyttää siis. Kannattaa tuo vikailmoitus tehdä kun resetointikaan ei auttanut.
No niin. Asentaja kävi. Meidän modeemista tuli max 7M, asentajan omasta 16M. Kumpikaan ei siis lähelläkään 24M. Sonera lähettää meille nyt uuden modeemin (eri merkkisen) ja katsotaan sitten mitä käy.
Hei Hetahanne,

Toivotaan että yhteys lähtee toimimaan kunnolla kun saat uuden laitteen.

24 megan yhteydellä tuo 16 megaa on vielä suhteellisen normaali tulos, kun otetaan huomioon yhteyden linjapituus. 24 megan ADSL yhteydessä nopeuden vaihteluväli on 10-24 megaa.

Vastaa