3g yhteys ei toimi


Täällä Paraisilla (ainakaan meillä ja naapurissa) ei 3g verkko ole toiminut eilisestä alkaen lainkaan. On testattu monella laitteella, puhelimella, tabletilla ja läppärillä. Myöskään telefinlandin sim kortilla ei saa yhteyttä, josta lupasivat ottaa yhteyttä huomenna. Ajattelin kysyä täältä, josko teillä on tietoa ongelmasta.

16 kommenttia

Hei jaakkona!

Eilen oli matkapuhelinverkon nettiyhteyksissä ongelmaa ja tästä syystä yhteydet eivät joka paikassa toimineet. Vika saatiin kuitenkin korjattua eilen illalla joten nyt yhteyksien pitäisi jo toimia. Kokeileppa sammuttaa laitteet ja käynnistää ne uudelleen. Näin ne ottavat uudelleen yhteyden verkkoon ja homma toimii taas!
Laitteet olen sammuttanut useaan kertaan sim korttien vaihtojen yhteydessä (soneran ja telefinlandin). se ei muuta asiaa.
Sama homma Jämsän suunnallakin, 3G ja 4G ~40% packet lossilla ja järkyttävän surkeilla siirtonopeuksilla tällä hetkellä.
Onko soneran asiakaspalvelulla muita vinkkejä, kuin koneen uudelleen käynnistys?
Hei jaakkona !

Tarkastamme nyt liittymäsi ja alueen verkon suhteen. Yleistä ongelmaa ei Vikapalvelun mukaan pitäisi olla. Katsotaan tilanne ja jos jotain löytyy, niin laitamme yhteydet kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelen tästä teille aiheutunutta haittaa ja vaivaa!
Tehtiin vielä pieni lisätesti. Tuttavien kahdella kännykällä, joissa on DNA 3g yhteys, toimii moitteettomasti.
Aamupäivällä alkoi yhteys taas toimimaan.
Hei jaakkona: Hienoa että yhteys nyt toimii! Palailehan asiaan, jos ongelmaa vielä ilmenee.
Maija kirjoitti:
Palailehan asiaan, jos ongelmaa vielä ilmenee.


Nyt on jälleen kysessä sama asia. 3g yhteys on ollut poikki meillä, ja ainakin kadun vastakkaisella puolella keskiviikosta asti. Ja taas kokeiltu useilla eri laitteilla, ja telefinlandin ja soneran 3g liittymillä. Yhteyttä e4i saa muodostettua millään laitteella, eikä teidän liittymillänne. DNA liittymä toimii edelleen normaalisti. Olen ilmoittanut myös telefinlandin asiakaspalveluun tästä ongelmasta. Toivottavasti teiltä tulee jotain tietoa, että mistä tällainen usein toistuva monen päivän mittainen katko johtuu.
Hei jaakkona: Harmillista, että vika uusiutui. Ilmoitin tästä Vikapalveluumme ja sieltä ollaan yhteydessä ensi viikon alussa. Mukavaa viikonloppua!
Tänään (2.3) yhteys toimii jälleen, oltuaan poikki n.3 vrk. Hyvä näin, mutta ei tuollainen usein toistuva katko oikein suotavaa ole.
Taas vikaa 3g yhteyksissä. Nyt 2 päivää pätkinyt, yhteys on ollut päällä vain ajoittain. Tehty kaikki samat testit kuin aiemmin tässä ketjussa kerrottu. Nyt selaimesta avautuu välillä jokin sivu, mutta sen jälkeen hyytyy kokonaan. Ja jälleen DNA yhteys toimii nääpurin alykännykällä. Yrittäkää nyt ihmeessä saada vika korjattua!!
Lisäys vielä tähän. Sain äsken speedtest.netin toimimaan, ja näytti pingiä yki 600 ja latausnopeus 0.28 kbps, ja sen jälkeen taas yhteys poikki.
Hei jaakkona !

Onpa nyt todella harmillinen tilanne. Välitin juuri selvityspyynnön Vikapalveluumme, he tutkivat asiaa ja ovat sinuun yhteydessä heti kun mahdollista.
Nyt toimii jälleen hyvin. Alkoi toimimaan n. klo 09.30, ja testattiin taas kahden perheen kaikilla laitteilla (7 laitetta) ja kaikilla , sekä soneran että telefinlandin laitteilla hyvät nopeudet (lataus n2-2.5megaa) edelliseen nähden. Luotettava tämä yhteys ei ole ollut viimeisen kuukauden aikana. Hyvä näinkin.
Moi jaakkona! Hyvä, että yhteys toimii nyt paremmin. Otathan yhteyttä, mikäli ongelma uusiutuu.
Sama homma Porvoon suunnalla. 3G verkkoa ei löydy, ongelma alkoi vajaa viikko sitten. Mokkula on Huawein E5. Elisan ja DNA:n korteilla mokkula löytää 3G verkon.
Muissakaan laitteissa soneran kortilla ei löydy 3G:tä.

Vastaa