3g yhteys ei toimi

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 11 katselukertaa

Elikkä 3g yhteydet eivät toimi ollenkaan samsung s4 puhelimessani. Muutenkin netiyhteys on huonompi kuin muissa talouden sonera liittymää omaavissa puhelimissa. Nettiyhteys heittelehtii todella paljon pienilläkin alueilla. Muuten h+ ja h nopeudet toimivat ihan hyvin mutta heti kun yhteys muuttyu 3g:ksi niin nettiyhteydet pysähtyvät/hidastuvat ja yleensä muuttuu g nopeudeksi.

3 kommenttia

Hei Mirr!

Kiitos viestistäsi. Jotta viestisi voidaan kohdistaa oikealle liittymälle, lisäisitkö tämän Keskustelupalstan profiiliisi kyseisen liittymän puhelinnumeron ilman ensimmäistä nollaa. Numerosi ei näy muille Keskustelupalstan käyttäjille.

Ohje: Omat asetukset => Profiili => Asiakasnumeron kohdalle kirjoitetaan puhelinnumerosi ilman ensimmäistä nollaa => Lähetä.

Tutkitaan tämän jälkeen tilannetta tarkemmin. Olisiko sinulla muuten mahdollisuutta testata Samsungin puhelimessasi olevaa SIM-korttia toisessa puhelinlaitteessa? Tällä saataisiin osviittaa ongelman aiheuttajasta.
Noin olen lisännyt oman numeron ja unohtui tosissaan mainita että sim korttia on kokeiltu toisessa puhelimessa jossa ei näkynyt mitään muuta nopeutta kuin h+ paikassa jossa puhelimen omistajalla jolla on soneran liittymä löytyi 4g. Hänen sim korttiaan kokeiltiin myös minun kännykässäni jossa yhteydet pomppivat paikallaan ollessa g:n ja 4:g välillä todella paljon.
Hei Mirr!

Käytössäsi oleva Sonera Sopiva -liittymä on 3G-liittymä. Mikäli Samsungin puhelimesi vaihtelee edelleen jatkuvasti verkkoa, voit kokeilla lukita puhelimesi käyttämään ainoastaan 3G-verkkoa.

Puhelimesi asetuksista valitset kohdan Matkapuhelinverkot jälkeen kohdan Verkkotila. Valitset verkkotilaksi Vain WCDMA eli 3G-verkko. Tämän jälkeen käytät puhelimesi vähäksi aikaa virrattomana. Samsungin puhelimissa kirjaimet H ja H+ tarkoittavat 3G-verkkoa.

Vastaa