Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65847
Kirjoituksia 178453

4G/LTE kuuluvuus iPhone 5:lla4G/LTE kuuluvuus iPhone 5:lla

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

4G/LTE kuuluvuus iPhone 5:lla

1/2
Nyt kun iPhone 5:seenkin sai LTE-tuen, piti sitä tietysti kokeilla. Tuntuuhan se toimivan täällä Hämeenlinnassa, mutta kuuluvuuskartta ei taida pitää paikkaansa tai sitten täällä kotitienoolla on katvealue tai häiriö.

Testailin kuuluvutta kuljeskelemalla Hämeenlinnan Hätilän alueella ja eräs katkopiste vaikutti olevan jännästi keskellä risteystä pientaloalueella. Tarkemmin Kaarlonkadun ja Tuomelankadun risteyksestä. Alue on kuuluvuskartassa 4G-alueella, joskin rajakaan ei ole kaukana. Vertailun vuoksi kaupungin toisella puolella Myllymäessä, LTE tuntui toimivan hienosti sisällä ja ulkona.

Mietin vain, että onko kuuluvuuskartassa noin isot virhemahdollisuudet vai voisiko ongelma olla enemmän iPhonen päässä? Sitä olisi meinaan kiva kotonakin käyttää, kun sen kerta teoriassa pitäisi toimia.

-- edit --

Iltakävely vahvisti, että 4G-signaali heikkenee melko nopeasti ihan muutaman kymmenen metrin kävelyllä ja löytyy enään satunnaisesti pienissä kulmissa. Talot edessä tms.? 3G-palkit ovat täpöllä joka paikassa.
Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Viestejä 274 kpl

2/2
Hei virne_ ! Kuuluvuuskartta on aina suuntaa-antava ja kuten itsekin totesit, alue on 4G-verkon rajalla. Häiriöitä 4G-verkon toiminnassa ei tuolla alueella ole ollut. Voit halutessasi antaa kuuluvuuspalautetta Omien Sivujen kautta (https://www4.sonera.fi/OmatSivut/?Tuki_KuuluvuusPalaute).
Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.