4G ei toimi 00410 alueella

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Aito 4G Teho 50 Mbit/s Huawei E3276
Ei vieläkään yhdistä. Monta päivää ollut jo yhdistämättä ja 3G välillä yllättävän hidas.

4 kommenttia

Hei Siroco!

Kiitos viestistäsi. Oletko lukinnut Huawei E3276 -nettitikkusi käyttämään ainoastaan 4G-verkkoa? Lukitus kannattaa tehdä, jotta saataisiin jotakin osviittaa ongelman aiheuttajasta. Mikäli nettiyhteys ei toimi ollenkaan, kun tikku on lukittu 4G-verkkoon, voi 4G-verkossa olla häiriötilanne.

Lukitusohje löytyy seuraavassa osoitteessa:

http://bit.ly/1xRFtgX

Huomioithan, että asetuksia muutettaessa nettiyhteys tulee ensin olla katkaistu.
Älä viitsi. Kaikki on tehty. On myös poistettu ja ladattu uudelleen koko mokkula, kun ei toimi niin ei toimi. On se kumma, että Sonerassa ei oteta asiaa tosissaan. Laskutus kyllä toimii helvetin hyvin, mutta muut asiat onkin jotain ihan muuta.
4G yhteys katkesi noin viikko sitten. Ei ole toiminut sen jälkeen. Vain 3G toimii ja edelleenkin korostan. Toiminut ostohetkestä kesäkuusta asti kunnes 15.10 lakkasi 4G yhteys.
Hei Siroco,

tein vikailmoituksen osoitteesi lähellä olevasta 4G-tukiasemasta. Ilmoittelen heti, kun saan vastauksen tästä. Tapanin viestiin viitaten, tottakai uskomme asiakkaitamme, mutta välillä on kysyttävä nämä vakiokysymykset aiheesta. Tästä on apua vikailmoituksen kirjaamisessa.
Hei Siroco,

lähitukiasemassa on ollut datavikaa 4G:n osalta. Korjaustoimenpiteet on tehty ja datan pitäisi taas liikkua ihan normaalisti.

Vastaa