4G ei toimi kunnolla

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 69 katselukertaa

Hei,

Taitaa olla Soneran verkossa jotain vikaa!

Ei toimi kunnolla 4G vaan ilmestyy 3G tai H+

Tämä toinen juttu ei suoraan kuulu asiaan, mutta valokuitu fttb vedetty, mutta silti wifi meni piiloon ja mobiilidata ilmestyi.

4 kommenttia

Sonera verkko hävisi ja nyt näyttää 24491 ts. Elisa -Saunalahti.

Jotain outoa tapahtuu.
Hei Maksaja!

Kiitos viesteistäsi. Kuvaamasi tilanne saattaa johtua monestakin eri asiasta, joten on vaikea varmuudella sanoa, mistä asia johtuu.

Toivottavasti kyseessä on ollut tilapäinen häiriö ja tällä hetkellä liittymäsi toimivat normaalisti.
Ekana positiivista. Vaihdoin dnalta teille puhelinliittymäni ja sain 4gllä 60 megan nopeuksia speedtestillä, dnalla max 45 megaa samassa paikassa mitattuna.

Negatiivista. Pomppii verkosta toiseen jyväskylän keskustan tuntumassa. 4g-3g-h-h+ ja välillä jopa g'hen. Dnalla ei moista pomppimista ollut. Joko 4g tai h+ verkon rajoilla. Pääasiassa 4g. Mistä johtuu?
Hei ZerDzo!

Kiitos viestistäsi. Kuvaamasi tilanne on ollut verkonhallintamme tiedossa ja kuluvan syksyn aikana on tehty päivityksiä matkapuhelinverkkoon maanlaajuisesti tarkoituksena poistaa kyseiset ongelmat.

Ilmeisesti kuitenkin vieläkin ongelmia ajoittain ilmenee. Toki Sonerakin tekee korjaustoimenpiteitä, joten parannuksiakin on varmasti tulossa. Olettaisin, että kuvaamasi tilanne liittyy juuri tähän asiaan.

Vastaa