4G:hen siirtymisen jälkeen huawei e5776 ei yhdistä nettiin.

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Pari päivää sitten huomasimme olevamme 4G alueella (aikaisemmin emme olleet) ja päivitimme nettiliittymämme asiakaspalvelunne kautta siten, että voimme hyödyntää tätä alueemme 4G verkkoa. Siirryimme siis 3G:stä 4G:hen.

Ongelmana nyt kuitenkin on se, että 4G:stä ei ole mitään iloa, kun päivityksen jälkeen laite ei enää yhdistä verkkoon. Laite menee päälle ja tuntuu toimivan muuten moitteetta, mutta se maapallon kuva joka tarvitaan siihen että voi nettiä selailla, ei suostu ruutuun ilmestymään. Tällä hetkellä yhteyden muodostuminen on asetuksissa säädetty automaattiselle, mutta olen yrittänyt myös manuaalisesti. Ei vaikutusta.

Voisitteko ystävällisesti selvitellä, että onko vika teidän päässänne vai sekosiko laitteemme päivityksenne jälkeen.

Vastaustanne odottaen...

2 kommenttia

Hei Zaukki,

Paattisiin (Turku) on otettu 4G käyttöön maaliskuun lopulla tänä vuonna. Se on todennäköisesti lähin tukiasema, mistä yhteys 4G:nä tulisi. Etäisyyttä tulee jonkin verran ja kuuluvuuskartat ovat suuntaa-antavia sivuillamme. Vahva 3G tällä alueella pitäisi kyllä olla.

Laitteen pitäisi automaattisesti valita alueelta vahvin verkko kuuluvuudeltaan. Asetus ilmeisesti nyt automaattisella? Laitoitko siihen vain 3G vai vain 4G? Onko muuten asetukset kunnossa? APN on internet?

Lisäantennilla pääsisi käyttämään hyvinkin 4G-verkkoa tässä osoitteessanne.
Nyt netti toimii taas. Vaihdoin APN:än takaisin internetiksi, olin vaihtanut sen prointernetiksi ongelmien takia. Kuitenkin nyt näyttää siltä, että vaikka APN on ihan vain Internet, ongelmat eivät kuitenkaan enää ilmene.

Paljonko sellainen yhteyttä parantava antenni maksaisi ja kuinka paljon se voisi edelleen netin nopeutta nostaa?

Lisäksi olisi mukava tietää minkä takia kolme kirjainta aiheuttaa netin toimimattomuuden.

Kiitoksia nyt kuitenkin!

Vastaa