4G mobiili (HUAWEI Lte CPE B593)!!

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Kyseinen langaton netti (50M) pätkii (liikkuva kuva mm. uutislähetykset, urheilulähetykset, vast.) aina työpäivän päätyttyä.
Aamusta iltapäivän loppuun toimii moitteetta mutta iltaa kohti toiminta hiipuu kiusalliseen pätkimiseen ja jumittamiseen. Nopeudet aamusta noin 15 - 30 välillä, mutta iltanopeudet aina noin 1.48 - 5.23 - kuitenkin reilusti alle 8.0, hetkellisesti ollut 12.07!!!!
HUAWEI on päivitetty, 4G on pakotettu, kokeiltu langatonta yhteyttä koneen ja reitittimen välillä, palattu piuha-yhteyteen, linkkiin n. 300m, ei maastoesteitä!!
Nakilla

1 kommentti

Hei Nakilla!

Pahoittelen, että Sonera Liikkuva Netti -liittymäsi hidastelee varsinkin iltaisin. Käytössäsi olevan liittymätyypin latausnopeuden vaihteluväli on palvelukuvauksen mukaan 10-40 Mbit/s, mutta viestisi perusteella nopeus on iltaisin reilusti alle vaihteluvälin alarajan.

Asiakasrekisterimme mukaan liittymästäsi on tehty vikailmoitus, joten verkonhallintamme asiantuntijat tutkivat 4G-verkon toimivuuden osoitteesi lähistöllä. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä kun asia on tutkittu.


Ystävällisin terveisin

Tapani V

Vastaa