4G nopeus

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Päivitin hiljattain 100m liittymään. Silti ajasta ja paikasta riippumatta nopeus ei vahingossakaan ylitä 50m. Kokeiltu eripuolilla Oulua ja lähiympäristöä. Ettei vain olisi joku rajoitin jäänyt päälle? Vai voisiko johtua siitä, että puhelimessa on pari vuotta vanha Telen kortti?

5 kommenttia

Hei,

tarkistin, että olit päivittänyt liittymääsi Totaali Sonera Sopiva -paketin.

Totaali-paketilla Soneran 4G LTE-verkossa 100 Mbit/s (vaihteluväli 10–80 Mbit/s), 3G Dual Carrier -verkossa 42 Mbit/s (vaihteluväli 0,4–20 Mbit/s), 3G-verkossa 21 Mbit/s (vaihteluväli 0,4–10 Mbit/s) ja 2G-verkossa 236 kbit/s (vaihteluväli 20–120 kbit/s).

Tiedonsiirron nopeus riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Maksiminopeus käytettävissä 20 Gt/kk käyttömäärään saakka, jonka jälkeen asiakas voi jatkaa käyttöä 128 kbit/s perusnopeudella tai ostaa lisäpaketin ja jatkaa netin käyttöä paketin täydellä nopeudella.

Sim-korttisi tukee 4G-verkkoa, voidaan tarvittaessa se kuitenkin lähettää eli uusia tämä, jos auttaisi tilanteeseen. Lähetin sinulle uuden sim-kortin tulemaan, voit aktivoida sim-korttisi mukana tulevilla ohjeilla.

Ystävällisin terveisin,

Pia
Kiitoksia!
Uusi kortti kännykässä. Melkein petyin kun sisällä ei tapahtunut muutosta, mutta testasin vielä pihalla ja meinas suu loksahtaa auki! Siellä alkoi jo saamaan paljon parempia nopeuksia (90+M)
Homma pelaa, ei valittamista 😉
Moi SUPERHAMSTERI! Mukava kuulla, että nopeudet on nyt kohdillaan 🙂 Kortissa oli nähtävästi jotain häikkää.
Hei

Kuinka luultavaa on se, että itsellänikin olisi sama ongelma, eli 4G-nopeus ei mene juurikaan 50:n megan paremmalle puolelle Lumia 920:lla, vaikka testaisin missä päin tahansa Helsinkiä parhaimmillaan täysillä palkeilla? Käytössä Totaali-paketti myöskin. Ja onko tuo sim-kortin vaihto ilmaista, jos siihen joudutaan?
Moi Aleksib4! Vaikea äkkiseltään sanoa parantuuko nopeudet kortinvaihdon jälkeen, mutta toki voit tätä kokeilla. Saat uuden kortin Sonera Kaupasta veloituksetta. Uuden kortin aktivoinnista perimme 10€ palvelumaksun, ellet tee sitä itsepalveluna, joka on maksuton.

Vastaa