4G tukiasemien sijainti Salo?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 10 katselukertaa

Minne kannattaa suunnata lisäantenni paremman 4G yhteyden toivossa Salossa ylhäisissä? Mielestäni olisi hyödyllinen juttu jos tukiasemien sijainnit ja ominaisuudet (2G/3G/4G + taajuus) voisi itse tarkistaa kartalta mutta sellaista tietoa ei taida olla saatavilla?

1 kommentti

Hei teme69!

Kiitos viestistäsi.

Tällä hetkellä osoitettasi lähinnä oleva Soneran 4G-verkon tukiasema sijaitsee suoraan pohjoisen suuntaan n. 3 kilometrin etäisyydellä. Saattaa tosin olla, että osoitteesi ja tukiaseman välissä on esim. maastoesteitä, koska peittoaluekartan mukaan 4G-verkon katvealueita alueelta löytyy.

Osoitteestasi n. 1,5 kilometrin etäisyydellä koillisen suunnassa olevaan tukiasemaan on suunniteltu 4G-verkon käyttöönottoa. Alustavan suunnitelman mukaan käyttöönotto tapahtuu ensi kesän loppupuolella ja toivottavasti tukiasema saadaan otettua käyttöön suunnitelmien mukaan.

Molemmat 4G-verkon tukiasemat toimivat 1800 MHz:n taajuudella. Osoitettasi lähinnä sijaitsevat 3G-verkon tukiasemat toimivat 2100 MHz:n taajuudella.

On totta, että peittoaluekartastamme ei ilmene tukiasemien tarkka sijainti eivätkä taajuudet. Tukiasemien tarkkaa sijaintia ei kartassa ole turvallisuustekijöiden takia, mutta taajuudet pyritään saamaan näkyviin mahdollisimman pikaisesti.


Ystävällisin terveisin

Tapani V

Vastaa