4G yhteys + ruuhka-aika = sad panda

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Kävin tänään hakemassa soneran liikkestää Joensuusta 4g mokkulan ja 150megasen liittymän kun oli hyvässä tarjouksessa ja kämppiksellä on 4g mokkula kanssa eräältä kilpailevalta firmalta ja kehu sen maasta taivaasen, että ei oo pätkiny ja hyvää nopeutta tulee tavaraa ja lähtee.

Myyjä vakuutteli että täyttä kamaa ja että ei oo samanlaista shaibaa enää nää mokkulat kun muutama vuos takaperin.

Olin aivan myyty ja innoissani.

Tulin sitten kotia ja iskin vehkeet tulille ja toden totta sieltähän tuli sitä tavaraa 15megaa sekunnisa kun laitto steamista tavaraa latautumaan.

Lähin sitten käymään kaverin luona kahvilla ja kaupoilla (n, klo 14.00) ja kun tulin takasin kotiin (n, 19.00) ja heitin taas vehkeet tulille ja aloin selaamaan internettiä, siinä vaiheessa kun huomasin että vehje ei suostu avaamaan giffejä niin olin hieman että mitä nyt pe***le.

Kattelin sitten noita nopeuksia ja on tullu kiitettävät 800kbps keskiarvolla. Luvataan minimissä se 10megaa tuohon 150megaseen liittymään, että tuota ei kai tässä nyt oo ihan hirveesti tehtävissä.

Oishan se ihan kiva että vois edes youtubesta katella videoita ruuhka aikana.

Tosiaan pakotettu 4g ja kun vaihto 3g verkkoon niin tilanne vain huononi ja nopeus puolittui. Asun alueella jossa kuuluvuus pitäisi olla paras mahdollinen.

1 kommentti

Hei burrec,

lisääpä profiilisi asiakasnumerosi (ei näy muille palstan käyttäjille) niin katsotaan sitten osoittettasi ja sen kuuluvuutta tarkemmin. Kirjoita tähän ketjuun kun olet sen lisännyt.

Vastaa