8 Mbps -liittymä. 2,6 Mbps linja.

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Muutto kaapelialueelta antennialueelle ei ole ruusuinen. Sadan megan internet-yhteydestä maksimissaan kahdeksan megan adsl-yhteyteen on melkoinen pudotus.

Ongelma ei kuitenkaan ole ollut nopeuden pudotus (100Mbps --> 8Mbps) vaan pätkiminen ja maksimissaan reilun kahden megan yhteys.

Laitteet ovat Zyxel P-660HN-T1A ja reititin D-linkin DIR-615.

Uskon että olen nyt saanut modeemin ja reitittimen resetoinneilla ynnä muulla kikkailuilla pätkimisen väliaikaisesti vähemmälle joten ei keskitytä nyt siihen.

Zyxel siis siltaavana ja reititin kiinni siinä. Jo alussa näin zyxelin statuksesta että yhteys oli jotain 2600/488. Onko tällä asuinalueella linjavedot vaan niin pitkiä vai onko tähän joku muu selitys? Nopeustestitkin ovat maksimissaan olleet 2.6 mbps ja uploadi 380 kbps.

Ystävällisin terveisin,

jis87

EDIT: On se pätkiminenkin edelleen ongelma. Yritän testailla tällä viikolla toisella modeemilla ja toisella puhelinkaapelilla. Zyxelin DSL-valo sammuu siis ajoittain, mutta korjautuu usein n. 5-40 sekunnin kuluessa.

2 kommenttia

Hei jis87,
Jos pätkiminen ja hidastelu edelleen jatkuu, eikä laitteissa ole vikaa, suosittelen ottamaan yhteyttä Tekniseen Asiakaspalveluumme p. 0206 90101 (ma-pe 8-20, la 9-16:30), tai voit jättää vikailmoituksen myös palvelupyynnöllä.
No niin, asentaja kävi ja totesi että vika ei ollut sisällä vaan ulkona. Nyt toimii kaikki niin kuin pitääkin. Kiitoksia paljon!!

Vastaa