ADSL ei toimi

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Täällä Raumalla ei ADSL-yhteys toimi. Ei nettiselaus, sähköposti eikä KotiTV(ei kuvaa). Olen resetoinnut ja uudelleenkäynnistänyt Telewell EA510 v4-boxin pariin kertaan, mutta tästä ei ollut apua. Onko teknisiä ongelmia Soneran puolella ?

1 kommentti

Pelkällä paikkakunnan nimellä ei yleensä ole mahdollista todentaa, kuuluuko jokin yksittäinen kiinteän verkon laajakaistaliittymä jonkin verkkovian vaikutusalueelle. Asiakas- tai liittymänumeron avulla meillä on mahdollisuus tarkistaa onko/oliko kyseisen laajakaistaliittymän verkkoalueella vikaa.

Asiakasnumero lisätään käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero). Toinen vaihtoehto on laajakaistaliittymän numero ilman väliviivaa eli muotoon 333123456.

----------

Jos yhteys on edelleen kokonaan toimiaton ja epäilet vian olevan verkossa, tee vikailmoitus numeroon 0206 90101. Numeroon ei tarvitse jonottaa, koska siihen vastaa vianrajausautomaatti. Loppuun asti viety puhelu generoi liittymästä vikailmoituksen, joka menee Vikapalvelun hoidettavaksi.

Vastaa