ADSL-modeemin käyttöönotto

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei, minulle asennetaan 8.9. ADSL-modeemin. Sain tekstiviestin jossa pyydetään kytkemään modeemi ennen asennusta puhelinpistokkeeseen. Kuinka paljon ennen asennusta se tulee tehdä ja onko siitä haittaa tähän nykyiseen nettitikkuyhteyteen?

-Helena

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
ADSL yhteys ei vaikuta nettitikku (mokkula) yhteyteen mitenkään. Nämä ovat kaksi eri palvelua, jotka olet tilannut.
Kiitos tiedosta, voin siis kytkeä modeemin koneeseen milloin vain 🙂
Asensin cisco 3825 modeemin kaapeliin oikeaoppisesti, mutta online valo palaa punasella ja välillä kaikki valot vilkkuvat. Haluaisin tietää onko ongelmana se ettei asuntooni syystä tai toisesta ole kytketty nettiä vai onko vika modeemissa. Sopimuksessani lukevaa käyttäjätunnusta ei myöskään löydy jostain syystä kirjautuessa.
Moikka ervkai-2 ja sandekhan!

ervkai-2: Voit kytkeä modeemin seinään vaikka heti. Se pyydetään sen takia kytkemään jotta asentaja voi tarkistaa että modeemi nousee linjoille ja yhteys alkaa toimimaan.

sandekhan: Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin voidaan katsoa liittymää. Kaapeliyhteydet ovat modeemikohtaisia eli yhteyttä ei kytketä asuntoon mitenkään. Modeemin kun kytkee seinään niin sen pitäisi hakea yhteys automaattisesti.

Vastaa