Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Pau11_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 13 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

ADSL vai kaapeli?

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Taloudessamme on ADSL-laajakaista paikalliselta puhelinyhtiöltä sekä vuokramodeemi. Laskeskelin, ettei modeemin vuokraaminen kannata, vaan kannattaisi ostaa oma. Nykyinen sopimukseni on voimassa 6kk ja sen jälkeen olen ajatellut siirtymistä Soneran laajakaistan käyttäjäksi edullisten hintojen vuoksi. Nyt olen kuitenkin usean kysymyksen äärellä:

Taloudestamme puuttuu kaapeli-TV, ja olen ajatellut taloutemme liittämistä kaapeliverkkoon. Edellyttääkö kaapelilaajakaista yhdistämisen kaapeliverkkoon?
Mikä on kaapelilaajakaistan etu ADSL:n verrattuna?
Mitä lisälaitteita kaapelilaajakaista edellyttää?
1 vastaus
Mia_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1133 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Paul11,
Kaapelilaajakaistan käyttöönotto edellyttää yhdistämistä kaapeliverkkoon, ja vaatii toimiakseen erillisen kaapelimodeemin. Kaapelin kautta tulevalla nettiyhteydellä päästään perinteistä Adsl-liittymää korkeampiin nopeuksiin. Suosittelen, että olet yhteydessä Myyntipalvelumme maksuttomaan numeroon 0800 133 133 (ma-pe 8-20, la 9-16:30). Voimme tarkistaa, mitä vaihtoehtoja osoitteeseenne on tarjolla.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut