Äänet pätkii...

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Mikähän tällä kertaa mahtaa olla vikana kun äänet pätkii ihan jatkuvasti. Parhaillaan menee noin 3 min. ja sitten taas pätkäsee?

5 kommenttia

Näyttäs kuvakin pysähtelevän samaan tahtiin. Hyvinhän tuo taas sen maagisen 2 viikkoa toimikin.
Täälläkin itäisellä Uudellamaalla alkoi sama 'vaiva' eilen illalla, netti menee tietysti saman tien jumiin. Häiriö ei kestä montaa minuuttia mutta toistuu edelleen.
Normisettiä täällä haminassa myös... Kuva jäätyy ja piuhoja repimään seinästä. Sama homma pariin kertaan päivässä. Tulee jo selkärangasta kun on 4kk harrastanut 🙂
Hei!
Vikatilanteessa kannattaa kokeilla täältä löytyviä ohjeita, kuten mm. digiboksin resetointia. Mikäli näistä ei ole apua, teettehän vikailmoituksen Tekniseen Asiakaspalveluumme.
Samasta syysä tehty vikailmoitus itsenäisyyspäivänä joten vika ei ole uusi. Tosin silloin kuulemma tehtiin jotain mikä parantaa yhteyttä. Vituttaa jatkuvasti soittaa sinne vikapalveluun joka on maksullinen.
Joo aina voi jättää soittopyynnön. Edelleen odottelen huomista jolloin sieltä suunnalta joku ottaa minuun yhteyttä. Ko. yhteydenpito tosin piti tulla jo toukokuussa 2011. Sitä odotellessa.
Resetoinnista nyt ei KOSKAAN OLE OLLUT MITÄÄN HYÖTYÄ.
Jotenkin tuntuu että vikoja on ja niitä tulee aina olemaan.

Vastaa