Acer läppäri ei yhdistä

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 9 katselukertaa

Meillä on Acer läppäri sisäisellä modeemilla ja nettitikkuyhteys. Koska yhteys oli tosi hidas, saimme Sonerasta kokeiltavaksi tehokkaamman nettitikun. Sitä kokeiltiin asentaa koneelle mutta ei onnistunut parin asennusyrityksen jälkeen. Sen jälkeen palautimme kokeilutikun.

Nyt Acer Connection Manager ei löydä ollenkaan Sonera Internetiä eikä pysty yhdistämään nettiin.

Asetuksiin on yritetty mennä mutta kentät on tyhjiä eikä niitä pysty muokkaamaan.

Nettitikkuhitailujen jälkeen olemme päättäneet hankkia kiinteän laajakaistan, voiko sen asentaa koneeseen normaalisti vai "häiritseekö" sisäinen modeemi sitä? Ja miten saisi tuon mobiilinetin tällä välin vielä toimimaan, ennen kuin uusi laajakaista saadaan?

1 kommentti

Hei Irmeli_j: Acer yhteysohjelma-asetukset löytyvät täältä, mikäli saatte ohjelman auki ja pääsette niitä muuttamaan.

Yksi vaihtoehto on poistaa Connection Manager ja asentaa se uudelleen Acerin sivuilta löytyvällä asennustiedostolla. Acerin sivuilla tulee valita oman koneen oikea asennustiedosto.

Läppärissä voi olla myös Windowsin verkkoyhteysasetukset sekaisin.

Mikäli ongelma ei näillä ohjeilla ratkea, niin suosittelenkin ottamaan yhteyttä Helpson palveluun, jossa osataan neuvoa tässä asiassa parhaiten. Helpsonin yhteystiedot löytyvät täältä.

Sisäinen modeemi ei häiritse kiinteää laajakaistaa. Voitte käyttää kiinteää laajakaistaa joko verkkokaapelilla tai langattomalla Wlan-yhteydellä.

Toivottavasti saatte nettiyhteyden takaisin toimintaan mahdollisimman pian!

Vastaa