Aiheeton lasku

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Otin Soneran 24/1 megaisen liittymän 2 vuoden määräaikaisella sopimuksella, liittymä toimi todellisuudessa noin 6-8 megaisena.
Vaihdoin liittymäni Soneran 8 megaiseksi toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella koska tuote ei vastannut sitä mitä Sonera lupasi.

Vaihdoin tämän toistaiseksi voimassaolevan Soneran liittymäni DNA liittymään ja nyt minulta peritään "määräaikaisen sopimuksen loppuveloitusta" 886,89€ jota luonnollisesti en aio maksaa.

Laskussa on aiheellista 40,19€. Laskun numero 5702xxxx.
Maksanko tuon osuuden joka on aiheellista vai lähetättekö mieluummin uuden laskun?

2 kommenttia

Olethan asian selvittämiseksi yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai varaamalla soittoajan, jolloin soitamme sinulle valitsemanasi aikana.

Keskustelupalstan kautta asian hoito ei onnistu.
Hieno juttu. Saanko minä lähettää laskun Soneralle ajasta jonka joudun tuhlaamaan tälle minusta johtumattomalle asialle, ikäänkuin järjestelypalkkiona?

Edit: Meinasi aivan unohtua että tänään juttu sai mielenkiintoisen käänteen ja minulle lähetettiin peräti toinen lasku, maksukehotus 33,47€ laskunumero 56610408. Mitään selitystä asialle ei ollut mistä tämä pitäisi maksaa.
Tätäkään en aio maksaa.

PS. Varasin teiltä nyt sitten soittoajan ensimmäiseen vapaaseen noin viikon päähän ..katotaan nyt jos satutaan olemaan silloin tavoiteltavissa.

Vastaa