Asennetaan liittymä, jota en ole tilannut

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Sain eilen tekstiviestin Soneralta, jossa todettiin, että tilaamani laajakaistayhteys asennetaan 2.4.2014. En kuitenkaan ole tilannut kyseistä laajakaistayhteyttä, johtuen lähinnä siitä, että sellainen on ollut olemassa jo vuoden verran. Täytyykö minun jotenkin reagoida tähän asiaan vai onko tekstiviesti lähetetty vahingossa?

3 kommenttia

Hei rianah1412! Uutta tilausta ei sinun tiedoistasi löydy, joten vaikuttaa siltä, että sinun numerosi on vahingossa kirjattu toisen asiakkaan tietoihin. Oliko viestissä mitään tilaus- tai liittymänumeroa? Näin päästäisiin käsiksi tilauksen tietoihin ja saadaan asia korjattua.
Viestissä luki ainoastaan, että laajakaistayhteys tullaan asentamaan 2.4.2014 08:00-20:00, ei siis minkäänlaista tilaus- tai liittymänumeroa. En ole myöskään aikaisemmin saanut asiaan liittyen mitään viestiä.
Ok, siinä tapauksessa numeron korjaaminen ei oikein onnistu. Mutta sinun liittymääsi ei siis tehdä mitään muutoksia eli sen suhteen ei tarvitse huolehtia 🙂 Jos näitä viestejä tulee jatkossa ja niissä on tarkempia tietoja liittymästä, niin otahan yhteyttä. Saadaan sitten homma kuntoon.

Vastaa