Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Sonera-asiantuntija_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 5687 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Asiakaspalvelun blogi 22.7.2009 "Rokkia, valmennusta..."

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Rokkia, valmennusta ja lomailua


Suomen kesä on lyhyt ja loma yleensä vielä lyhyempi. Tule kurkistamaan kulissien eteen ja hieman taaksekin mitä soneralainen valmentaa ja miten valmennus liittyy rokkiin.


Toimin Soneralla laajakaista-asiakaspalvelua tukevana valmentajana. Käytännössä tehtäviini kuuluu asiakaspalvelun ja vikapalvelun työntekijöiden ohjeistaminen, kouluttaminen sekä koulutusten organisointi. Työni on pääsääntöisesti konttorityötä ma-pe klo 8-16. Toisinaan päivät saattavat venyä yllättävän pitkiksi, mutta niinhän niillä on tapana joka paikassa nykyään.

Aiemmin valmennuksia järjestettiin kasvokkain, mutta nykyään pyrimme säästämään luontoa ja olemme vähentäneet matkustamista ja kasvokkain luokassa tapahtuvaa koulutusta. Nykytekniikka mahdollistaa palaverien ja koulutuksien järjestämisen etänä ajasta ja paikasta riippumatta. Katso lisää mitä mahdollisuuksia nykytekniikka tarjoaa: http://www.sonera.fi/Yrityksille/Yritys ... lupalvelut

Uutuutena neuvottelupalveluiden käyttämisen sijaan on tullut videokoulutukset, jossa koulutettava käy itsenäisesti ”oppitunnin” läpi haluamanaan ajankohtana. Tässä mallissa koulutus on etukäteen käsikirjoitettu samaan tapaan kuin esimerkiksi tv-ohjelmien eri kohtaukset.

Videokoulutuksessa nauhoitetaan tietokoneen työpöydän kuvaa reaaliajassa ja samalla äänitetään valmentajan puhetta. Koulutuksesta muodostuu videota, jota voi katsoa uudestaan ja uudestaan haluamastaan kohdasta. Ohje on hieman samantapainen kuin kirjoitettu ohje, jota täydennetään kuvakaappauksilla.

Jotta kesä ei pyörisi konttorissa istumisen ympärillä, niin on lomakin tarpeen. Omalla lomallani suuntaan ensi töikseni Ahvenanmaalle pyöräilemään. Matkaan kuuluu päiväkohtaisia pyöräilyosuuksia noin 30 km / päivä ja perillä löytyy aina mukava makuusija joko maatilamajoituksena tahi hotellissa. Liian pitkiä vetojahan ei kannata tehdä, jotta pystyy seuraavana päivänä nauttimaan maisemista pyöräillessä. Ensimmäinen viikko lomasta menee pyöräillessä ja toisella viikolla alkaa oma pakolliseksikin tilureerattu harrastus eli rockfestivaalien järjestäminen.

Olen mukana organisoimassa Suomen suvessa pientä, mutta itselleni suurinta tapahtumaa: Rockfestari Naamoja, joka taitaa olla Suomen ainoa kesän festivaali, joka myytiin loppuun kahdessa päivässä. Itse toimin Naamoissa markkinointikapteenina eli ylläpidän Naamojen sivuja, teen medialle tiedotteita, käyn promoamassa Naamoja mitä oudoimmissa paikoissa. Kerron alla lyhyesti, mistä Naamoista oikein on kyse.

Rockfestari Naamat järjestetään jo kymmenettä kertaa Tuomiston tilalla Muuramessa 24.-26.7. Juhlavuoden kunniaksi esiintyvät mm. Honey B. & T-Bones, Pelle Miljoona Unabomber, Risto, Cleaning Women, FM2000, Jaakko & Jay, The Leopards sekä Seisomapaikkaklubi stand up-koomikkoineen. Lisäksi tarjolla on muun muassa mölkkyä, saunomista, uimista metsälammessa ja peltofutista. Puhumattakaan sitten baarin legendaarisista "Unhappy hour" hetkistä, jolloin palvelu on erityisen huonoa ja hinta kallis.

Tapahtuma on palkittu mm. Suomen "vanhimman ja uskottavimman musiikkiportaalin" http://www.rockdata.org "Vuoden rockfestivaali 2005"-kunniamaininnalla. Jos naamailu kiinnostaa enemmänkin, niin käyhän kurkkaamassa touhua osoitteessa http://www.naamat.info

Niin ja se loppuaikahan lomasta menee suunnittelematta löhöillessä, stressaamatta voimia talvelle keräten.


Kesällä lomaillessa ja festeistä nauttien, toivottelee

Petri Leppänen, Soneralla valmentaja, Naamoilla Markkinointikapteeni
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidän myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera
0 vastausta
Tämän osion uusimmat keskustelut