Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TjSFi_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 19 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Asiakastyytyväisyyttä nostamassa??

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Olipa mukava saada soneralta tekstiviesti jossa tarjottiin jatkoa 24kk sopimuksella laajakaistaliittymälleni. Tarjouksessa hintana oli 39.90€/kk sisältäen tietoturvan.. eli sopimuskaudelta vain 957,60€ ja sopimuksenkin olisi saanut tehtyä helposti tekstiviestillä.

Valitettavasti sen verran hintatietoinen olen että sama liittymä ilman tietoturvapakettia olisi 24kk tilattuna soneran sivujen kautta 19,90 €/kk 12kk ajan + 29,90 €/kk loput 12kk eli yhteensä 597,60€. Kovasti tulee tietoturvalle hintaa jos tuohon tekstiviestitarjoukseen suostuu..

Aikalailla pistää mietityttämään nuo soneran uskollisten asiakkaiden kampanjat..
1 vastaus
Merja_J_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1499 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei TjSFi!

Nykyasiakastarjouksia on tälläkin hetkellä voimassa useita, mutta tokikaan kaikista niistä emme voi tekstarilla ilmoitella. Ainahan on hyvä mikäli asiakas itsekin ottaa selvää tarjouksista ja tällä keinoin saa itselleen sen mistä eniten hyötyy. Kaikille tämä tarjous ei ole mieleinen, mutta toiset hyötyvät siitä varmasti ja ennenkaikkea sen saa helposti tekstarilla uusittua.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut