Automaattinenvahvistusviesti hämmentää

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Terve,

Seuraavanlainen viesti ilmaantui sähköpostiini ja aiheutti hämmennystä.

Hyvä asiakkaamme,

kiitos, että olet Sonera Laajakaista-asiakas.

Tämä viesti lähtee järjestelmästämme automaattisesti. Saat tämän viestin kun olet:

1.tilannut uuden Sonera Laajakaistaliittymän
2.uusinut laajakaistaliittymäsi sopimuksen
3.olemme tehneet aiemmin ilmoittamamme tekniikkamuutoksen laajakaistaliittymääsi.



Laajakaistasi tiedot
***************************************************
Tilauksen päivämäärä: x
Tilausnumero: x

Tuote:
Sonera Laajakaista Valokuitu 24M/2M-liittymä. Liittymänumero: x

24kk:n määräaikainen sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

Liittymäsi kuukausimaksu on 30,39 euroa 24 kuukauden ajan. Liittymismaksu on 0,00 euroa. Liittymän normaalin hinnaston mukainen kuukausimaksu on 43,25 euroa ja liittymismaksu 0,00 euroa. Hinnastot ovat nähtävillä osoitteessa http://www.sonera.fi/laajakaista.

Lisäpalvelut:






Asennusosoite:
x
Valitsemasi laskutyyppi: sähköinen lasku
Saat sähköisen laskun sähköpostiosoitteeseesi:x
Saat ilmoituksen sähköisen laskun saapumisesta tekstiviestinä matkapuhelinnumeroosi:

Laitteet:


Lisätiedot:
Uuden määräaikaisen laajakaistasopimuksen tekijälle nopeuden nosto seuraavaan nopeusluokkaan nykyisellä kk-hinnalla 24 kk:n ajan . Tekniikan muutos. Määräaikaisuus ei ala alusta. Toimitusaika: 06.05.2013 08:00-20:00

....muutama kappale toimitusehtoja ja muuta.


Liittymäni on siis vanha, en ole uusinut mitään sopimusta, eikä minulle ole ilmoitettu mistään muutoksista. Sikäli kun nyt käsitin tuosta viestistä, ja siihen haudatusta lisätiedot osiosta jotain, niin viesti saattaisi koskea liittymäni nopeuden muutosta. En tosin ole tehnyt uutta määräaikaista sopimusta, mutta kuitenkin. Aika vaikea spekuloida miksi tuo viesti siis minulle tuli, kun mikään kohta ei tunnu täsmäävän.

Nyt olisi mukava tietää nouseeko laajakaistani nopeus, ja mihin, varsinkin kun se on jo nopein saatavilla oleva? Entä mikä on tämä "Tekniikan muutos", vaatiko se mahdollisesti uutta adsl-modeemia tai jotain muuta? Tarvitseeko minun tehdä jotain toimenpiteitä toimitusajankohtana, esimerkiksi olla kotona? Ja viimeiseksi ehdotus noiden automaattisten viestin selkeyttämiseksi niin, että niistä pystyisi parissa lauseessa tekstin alussa selvästi toteamaan mistä on kysymys, eikä varsinaista viestiä piilotettaisi lisätiedot osioon, ja viellä varsin epäselvästi sitäkin.

1 kommentti

Hei einssi!

Kyseessä on tekniikanmuutos ADSL 24M/1M -> Valokuitu 24M/2M (sisäverkkotekniikka ADSL). Muutos tapahtuu 06.05.13, eikä vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.
Modeemi säilyy ennallaan, myös sopimus ja hinta.
Pahoittelut, että asia on esitetty epäselvästi. Muutoksista tulee yleensä kyllä tietoa kirjeitse hyvissä ajoin ennen muutosta. Nyt en ikävä kyllä osaa sanoa, miksi kirje ei ole sinua tavoittanut.
Aurinkoista kevättä sinne!

Vastaa