B593 reitin ja usb tulostin

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Löytyisiköhän täältä joku, jolla olisi näkemystä miten b593:n tulostuksenjaon saa toimimaan tai onko ylipäätään mahdollista. Soneran asiakaspalvelu ja Helpson nostivat kädet pystyyn useamman yrityksen jälkeen todeten ettei heillä ole tietoa uuden s-22 version sielunelämstä... saati kyseiseen laitteeseen käyttöohjetta tai kyseistä laitetta, jolla pääsisivät harjoittelemaan ja tutustumaan sen toimintaan.

Epätoivoinen

5 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Olisikohan kilpailijan sivulla apua? http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/204/
Saunalahden ohjeissa ei ainakaan mainita, että usb-tulostimia olisi mahdollista käyttää ja kuvistakin on päivitetty tulostimet pois... eli oletettavasti poistunut ominaisuus ja jäänyt vain roikkumaan mainomateriaaliin ja vanhentuneisiin käyttöohjeisiin?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Jos sinulla on kyseinen laite ja löydät ominaisuuden, niin käytä sitä. Kannattaa olla uusin firmware asennettuna.
Hei MikkoR!

Kiitos viestistäsi. Olet oikeassa, että kyseisen Huawein laitteen teknisissä ominaisuuksissa mainitaan mm. seuraavasti:"1 kpl USB-portteja (esim. tulostimen verkkokäyttöön)."

Huawei B593S-22 Router -laitteen käyttö- ja muita ohjeita löytyy esimerkiksi osoitteessa:

http://bit.ly/1rnB6re
Hei MikkoR!

Aikaisemmassa vastauksessani jäi erittäin olennainen seikka mainitsematta. Soneran kautta hankituissa Huawei B593S-22 Router laitteissa ei ole mahdollisuutta käyttää USB-tulostinta eli toiminnallisuutta ei ole tuettu.

Laitevalmistaja Huawein sivuillakin näyttää olevan kyseisen toiminnallisuuden kohdalla maininta "optional" eli vapaasti suomennettuna kaikissa laitteissa toiminnallisuutta ei ole.

Vastaa