Big Brother


Milloin sonera aloittaa tämän vuotisen bb kanavan myynnin kun se on tiedossa että milloin se alkaa ja niitten sivuilla käsketään ottaa yhteyttä kaaplei operaattoriin.

olisi kiva tietää milloin sonera aloittaa markkinoida kyseistä kanvaa ja mikä sen hinta on?

12 kommenttia

Tarkkaa päivää myynnin aloittamiselle ei ole vielä päätetty. Suosittelen sinua seuraamaan sivustoamme, jonne päivitämme hinnat ja mahdolliset tarjoukset heti, kun Big Brother on myynnissä.
Tuleeko tämä koti-tv palveluun? Emännän kersat kyselee, itse en televisiota avaa!
Big Brother tulee myös Koti TV -palveluun.
Mitenkäs tuo nyt menee... kun on surf jo tilattuna niin saanko muutettua sitä määräaikaiseksi ja siten hyödynnettyä tuon 0€/4kk vai pitääkö taas viimevuotiseen tapaan vanhan ja vuosia uskollisen asiakkaan maksaa tuo vajaa neljäkymppiä? Jatkaako sonera tuttua "riistetään vanhoja asiakkaita" linjaansa?

Ilmeisesti kannattaa irtisanoa kaikki kanavapaketit aina keväisin jos haluaa saada syksyn tarjoukset hyödynnettyä...

t: tarjousehtoihin kyllästynyt asiakas

PS. Niin, vaimo siis haluaa tietää... itsehän kaivaudun maan alle kun elokuun loppu koittaa. Oikeasti.
Hei, Big Brother 24/7 on myynnissä sekä Kaapeli että KotiTv puolella. Koko kauden hinta on 36,90e. BB 24/7 saa myös maksutta mukaan Surf -kanavapakettiin (25,10e/kk, 6kk kestosopimus). Surf + BB 24/7 tarjous on myynnissä vain uusille Surf -kanavapaketin tilaajille.
Niinamari kirjoitti:
Surf + BB 24/7 tarjous on myynnissä vain uusille Surf -kanavapaketin tilaajille.
niinpä tietenkin. Olisihan se suunnaton menetys jos minäkin vaihtaisin puoleksi vuodeksi sopparin määräaikaiseksi. Tulisko soneralle edes kymmentä euroa "takkiin" ?

Taidanpa ihan vitt***neisuuttani irtisanoa koko surffin. Samalla voisi lopettaa myös Viasat paketin. Ottaa sitten joskus taas jonkun "uusille asiakkaille" tarkoitetun määräaikaisen tarjouspaketin.

Onneksi BB:n saa myös jo olemassa olevaan nettiliittymään. Maksaa toki varmaan saman kuin soneran kaapelissa mutta eipähän mene ahneiden ruotsalaispomojen taskuun siitä rahasta penniäkään.

Kiitos luottamuksesta Sonera.
Teinköhän tilauksen oikein? Tilasin omilta sivuilta bb:n, mutta alkoi hämäämään kun piti laittaa raksi muuta kanavapaketteja, toivottavasti nyt ei muut häviä!
Hei Pinkku26, katsoin asiakastiedoistasi tilannettasi ja kaikki näyttää olevan kunnossa. Big Brother tilaus on saapunut ja vanhat kanavapakettisi ovat säilyneet.
käykö bb-koti tv tunnus nettiin 24/7palveluun?
Hei tumppi187, ymmärsinkö kysymyksesi oikein. Eli tarkoitatko, että olet tilannut BB 24/7 -kanavan KotiTv -palveluusi ja haluaisit katsoa BB 24/7 myöskin tietokoneeltasi BigBrotherin verkkosivuilta? Jos ymmärsin oikein kysymyksesi, vastaus on, että ei voi. KotiTv:lle tilattua BB 24/7 -kanavaa voi katsoa ainoastaan KotiTv digiboksin kautta, siinä osoitteessa, johon KotiTv -palvelu on tilattu. Netissä myytävä BB 24/7 on ihan oma tuotteensa ja sen halutessaan, täytyy siitä maksaa erikseen.
Tilasin Surf kanavapaketin Koti-tv palveluumme netistä omilta sivuilta kun näin BB 24/7 tulevan siihen kaupan päälle.
Nyt tuli epävarmuus onko tilaus mennyt oikein ja tuliko BB kanava mukaan? Pitäisikö sen jo näkyä ohjelmistossa mille kanavapaikalle 24/7 pitäisi tulla?

Kiitoksia vastauksista!
jeylona: Asiakastietojemme mukaan olet tilannut Surf-paketin toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Big Brother 24/7 on mukana maksutta Surf-paketin 6kk määräaikaisen sopimuksen tarjouksessa. Tässä vielä lisätietoa kyseisestä kampanjasta.

Big Brother on tämän hetkisen tiedon mukaan kanavapaikalla 31 ja kanava tulee mukaan valikoimaan viimeistään ensi viikolla.

Vastaa