Bonuskanavan tarjonta


Haluaisin tietää, miten bonuskanavan sivustolla on eri kanavat kuukauden kanavina kuin todellisuudessa? Meillä ainakin näkyy junior kanava ei Disney Chanel. Ja viime kuussa oli joku urheilukanava. alueittain eri tarjontaa?
kanavatvasiakas

68 kommenttia

Nostelen ylös ettei huku...

salla h kirjoitti:
Marraskuun pimeät illat koittavat joten uteliaisuuteni heräsi marraskuun bonuskanavasta. Mikä mahtaa olla ja tuleeko jotain avoimia kanavia päiviä?
Hei salla h,
Marraskuun Bonuskanava on Cartoon Network, laadukas piirrettyihin keskittynyt kanava. Kanavalla nähdään runsas kattaus myös sarjoja, jotka on suunnattu lapsille ja nuorille. Kanava löytyy muun muassa Lasten paketista, Viasat kulta-paketista sekä Surf-paketista. Lisäksi kaapelitv-asiakkaat voivat sisällyttää kanavan Mix-pakettiinsa.
Aivan Liian Usein Boonuskanavat on lapsille nekö myös maksaa kanavapaketit ajatelkaa meitä aikuisia jotka päättävät mitä ostetaan ja koska
Hei karikemi,
Ikävää, ettei Bonuskanava tarjonta ole miellyttänyt sinua, ja koet sen olevan liikaa lapsille suunnattua. Laitan palautteesi eteenpäin.
Pakko kyllä sanoa, ettei tuo ole kyllä oikein suomalaisille lapsillekkaan suunnattu kanava, kun ei ole suomen kielistä ääntä eikä tekstitystä. Kaikilla muilla pohjoismaalaisilla kielillä kyllä tulee Islantia lukuun ottamatta. Enkuksi myös. Sama juttu se pari kk sitten ollut lasten kanava. Ei meillä ainakaan katsottu niitä ko. puutteiden vuoksi. n. 10 v lapsia.....
Tammikuu kolkuttaa oven takana joten mikähän mahtaa olla tammikuun bonuskanava?
Moi salla h,
Tammikuun Bonuskanava on Viasat Film Family. Kanava löytyy Viasat Kulta- ja Viasat Film paketeista.
Se tarjoaa viihdettä koko perheelle, muun muassa komedioita, elokuvia sekä lasten- ja nuortenleffoja. Kanava on suomeksi tekstitetty tai puhuttu.
Mia kirjoitti:
Moi salla h,
Tammikuun Bonuskanava on Viasat Film Family. Kanava löytyy Viasat Kulta- ja Viasat Film paketeista.
Se tarjoaa viihdettä koko perheelle, muun muassa komedioita, elokuvia sekä lasten- ja nuortenleffoja. Kanava on suomeksi tekstitetty tai puhuttu.



Tässä nyt hivenen ihmettelen että minkä takia vielä vaan näkyy Animal Planet. Ei sillä että se olisi huono juttu, mutta kun tammikuussa mennään niin... 🙂
epeliina, vieläkö sinulla näkyy viime kuun Bonuskanava? Auttaako jos sammutat boxista virrat ja käynnistät laitteen uudelleen?
Mia kirjoitti:
epeliina, vieläkö sinulla näkyy viime kuun Bonuskanava? Auttaako jos sammutat boxista virrat ja käynnistät laitteen uudelleen?


Virran sammutus auttoi, kiitos 🙂
Hyvä juttu 🙂
Helmikuun bonuskanava ;)

Disney Channel näkyy kaikille Koti TV -asiakkaille ja Sonera Kaapelikortin tilanneille Kaapeli-TV-asiakkaille helmikuun alkuun asti.
Moi jiiwee,
Helmikuun Bonuskanava on Disney Channel. Kanava löytyy kaapelissa kanavapaikalta 30 ja KotiTV:ssä kanavapaikalta 50.
KotiTV:ssä tutustumiskuukauden ajan on nähtävissä myös Disneyn ohjelmakirjasto.
Disney Channel löytyy Lasten- ja Surf-paketeista, kaapelissa kanavan voi valita mukaan myös MIX-pakettiin.
Toivottavasti kanava on mieleen 🙂
Oliko Animal Planet bonuskanavana jokin aika sitten, ja pitäisikö sen kuulua Mtv totaliin? Itselläni on näkynyt jo hetken aikaa ko. kanava, mutta kun muutama päivä sitten päätin että lopetan Totalin tilauksen maaliskuulla niin tämä Animal Planet lakkasi näkymästä saman puhelinsoiton jälkeen(vaikka total vielä näkyykin kuten pitää). Mieleeni juolahti että onko tämä kyseinen bonuskanava vaan jäänyt jostain syystä liian pitkäksi aikaa valikoimaan vai mikähän on syynä?
Mia hyvä,

tuolla viestilläni tarkoitin vain, että pieni oikoluku Soneran päässä olisi silloin tällöin paikallaan. Helmikuun bonuskanava, jonka näkyvyys on vain "helmikuun alkuun asti" ei liene ihan sitä mitä tarkoitatte ja sivullanne mainostatte.
.
Hei mkv!

Animal Planet oli joulukuussa bonuskanavana. Joillakin asiakkailla kanava näkyi vielä tammikuussakin ja siitä oli tässäkin ketjussa kyselty. Ilmeisesti virtojen katkaiseminen boksista ja uudelleen käynnistäminen auttoi asiaan. Animal Planet ei siis kuulu MTV3 Totaliin, joten se on jäänyt sinullakin näkymään ylimääräisenä vielä jonkin aikaa. Ehkäpä Totalin irtisanomisen tallennus päivitti samalla kanavasi ajantasalle.
Hei, mikä on maaliskuun bonuskanava, kun ei ole vielä vaihtunut?
Hei markokojo!

Maaliskuussa vuorossa on BBC Knowledge, joka esittää BBC:n palkittuja dokumentteja ja kiinnostavimpia asiaohjelmia: tiedettä, tekniikkaa, maailman kulttuureja, historiaa ja businessmaailman haasteita. BBC Knowledge on englanninkielinen.

Kaapelissa kanava löytyy Bonuskanavan kanavapaikalta nro 30 ja Sonera Viihteestä kanavapaikalta nro 142.

Vastaa