C More paketin HD kanavat

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi! Tarkastelin tuossa kanavapaketteja ja C More Film -paketin sisältötiedoissa on maininta, että osa kanavista näkyy HD:na tietyillä paikkakunnilla. Ks. kuva.
http://aijaa.com/img/b/00353/13100385.jpg

Asun Lappeenrannassa ja kanavien HD-versioita ei näy television kanavaluettelossa, eikä niistä myöskään ole mainintaa sivuillanne taajuuslistauksessa (poislukien. C More First HD) http://www5.sonera.fi/ohjeet/Kaapeli-TV-taajuudet_(laajennettu)

Tiedustelisin, että onko tuolla sisältötiedoissa nyt vanhaa tietoa, tulevaisuuden tietoa vai muuten vain virhe? Eli jos paketin tilaa niin onko noita HD-versioita odotettavissa lähiaikoina?

5 kommenttia

Hei jeejee224,

Kiitos ilmoituksesta. Täytyi laittaa asiasta ihan kyselyä eteenpäin. Palaan asiaan heti kun saan tarkempaa tietoa.
Hei jeejee224,

Syvimmät pahoittelumme! Tuossa on nyt päässyt virhe käymään. HD kanavien suhteen tilanne on vielä avoin, eikä niiden tulemisen suhteen ole nyt tarkempaa aikataulua tiedossa. Tulemme kyllä tiedoittamaan asiasta vielä erikseen. Kiitos ilmoituksesta ja tarkkaavaisuudestasi. Korjaamme nuo tiedot mahdollisimman pian.

Pahoittelumme vielä noista vääristä tiedoista.
Asia OK, ei hätää.

Toivottavasti HD kanavat saadaan jossain vaiheessa saataville.

Kiitos nopeasta selvityksestä!
Moi. En nyt haluaisi nipottaa, mutta kanavat näkyy edelleen listauksessa tilaussivulla. Muualla niistä ei ole mainintaa, eikä niitä myöskään televisiosta näy (pl. tuo First HD). Korjaus kenties unohtunut? 🙂
Moi jeejee224!

Ilmoittelin asiasta eteenpäin, että ovat edelleen näkyvissä.

Vastaa