CHL total kanavapaketti


Sonera ja MTV tuovat eturivin paikat CHL-peleihin

44 joukkuetta, vain yksi mestari! Elokuussa 21.8.2014 heitetään kiekko jäähän, kun jääkiekon mestariliiga Champions Hockey League, tuttavallisesti CHL, aloittaa kautensa. CHL on uusi läntisen Euroopan parhaiden seurajoukkueiden välinen jääkiekkoliiga, joka pelataan kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n alaisuudessa. Mukana on jopa 44 eurooppalaista ja 8 suomalaista joukkuetta. Kuitenkin vain yksi niistä voi olla koko Euroopan mestari!Sarjan ensimmäistä mestaruutta tavoittelee kaikkiaan 44 seurajoukkuetta 11 eri maasta. Suomesta mukana on 8 joukkuetta: HIFK, JYP, KalPa, Kärpät, Lukko, SaiPa, Tappara ja TPS. Ensimmäinen Champions Hockey League -mestarijoukkue kruunataan helmikuussa 2015. Sitä ennen pääset seuraamaan kaikki suomalaisten joukkueiden lohkovaiheen ottelut ja loppuvaiheen pelit ensimmäisestä pudotuspelikierroksesta finaaleihin saakka. Lisäksi voit katsoa jännittävimmät tilanteet tai hurjimmat taklaukset jälkikäteen ohjelmakirjastosta. Aitiopaikat liigafaneille tarjoaa vain Sonera Viihteen CHL Total- kanavapaketti. Sonera ja MTV ovat tehneet yhteistyösopimuksen elokuussa käynnistyvän Champions Hockey Leaguen jääkiekko-otteluiden jakelusta  Suomessa ja CHL-kokonaisuus tulee sisältymään CHL Total -pakettiin. Sonera esittää yksinoikeudella laajimman kattauksen CHL-pelejä: kaikki suomalaisten joukkueiden 48 lohkovaiheen ottelua, ja kaikki loppuvaiheen pelit ensimmäisestä pudotuspelikierroksesta finaaleihin. CHL Total -kanavapaketti on saatavilla Sonera Viihteen digiboksiasiakkaille ja Soneran kaapeli-TVn asiakkaille sekä kaikille suomalaisille Sonera Viihde netti ja mobiilipalvelussa. Tilaat palvelun kätevästi esimerkiksi netistä! Lisätietoa kanavapaketista ja sen ennen näkemättömistä eduista tulossa lähiaikoina! 

http://uutishuone.sonera.fi/media/2014/ ... a8fbdc5eba

Linkin takaa löytyy lehdistötiedote asiasta.

Ylempänä siis soneran tiedoitteet. Loistavaa että sonera on jälleen saanut yksinoikeudella jääkiekkoon liittyvän diilin jolla näkee kaikki suomalaisia kiinnostavat pelit.

Sellaista kyselisin että onko tietoa jos tilaa jo mtv sport pakettia niin sisältääkö tämä kaikki chl pelit vai pitääkö erikseen vielä tilata joku toinen paketti? Tietoa ei varmaan vielä paljon ole mutta jos joku soneran henkilökunnasta täällä kirjoittava tietää jotain niin voisi alle laittaa tietoa.

74 kommenttia

Mikähän on, kun tilasin CHL Total paketin teiltä ja nyt sitten näkyy kanavat muuten, mutta 261 kanavapaikalla MTV Sport1 SV HD:ssä kuva vaan välkkyy ja pätkii. Äänikin särisee, kun sattuu jotain kuulumaan. Kuva siis pelkkää värimössöä. Kaikki muut kanavat näkyy normaalisti. Asun Tampereella.
Hei haari,

CHL Total vaatii HD laitteet ja linkityksen Kaapeli-TV:ssä, jotta kanavia voi seurata.


Hei perseraivari11, SaSp29 ja HenkkaS,

Tarkistatteko tiedoissanne näkyvän asiakasnumeron, niin voidaan tarkistaa kanavapaketin tilannetta, mikäli se ei vielä ole lähtenyt näkymään.

Tarkistaminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero.


Hei mynmar1,

CHL Total on avattu sinulle 23.8. ja kanavien pitäisi olla katseltavissa.


Hei jopper90,

Alueellasi ei valitettavasti ole kaapelin kautta saatavilla CHL Total kanavapakatti. Olitkin tästä ollut jo yhteydessä ja sinulle oli mobiiliviihteeseen kanava avattu.


Hei Mucus ja Janne-S,

Teille on CHL Total avattu 24.8. ja kanavien pitäisi olla katsottavissa.


Hei Janne1976,

Mikäli kanavien kanssa on edelleen ongelmaa, niin suosittelen olemaan vikapalveluumme yhteydessä.
Kolme vrk sitten tilasin kaapelikorttiini CHL-kanavat. Ei ole vieläkään tullut. Tilausvahvistus tuli kyllä miltei heti sähköpostiini. Jostain sain tietooni, ettei näitä CHL-kanavia kaapelikortteihin ole joka paikkaan edes saatavilla. Onkohan näin? Ainakaan puhelimitse tehdyn tilaukseni yhteydessä Soneran taholta ei tällaista seikkaa tuotu millään tavoin esille, sanottiin vain että kohta kanavat ovat näkyvissä. Missähän on vika??
Hei Ilona,

CHL paketti ei ole kaikilla Kaapeli-TV alueilla mahdollinen.

Seuraavilla paikkakunnilla on mahdollista tilata CHL Total kanavapaketti Kaapeli-TV:n kautta:
Akaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Imatra, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Mäntsälä, Nokia, Oulu, Porvoo, Rovaniemi, Taipalsaari, Tampere, Turku, Tuusula, Valkeakoski, Vantaa ja Varkaus.

Mobiiliviihteeseen CHL paketti on saatavilla kaikille.
Marko- kirjoitti:

Hei perseraivari11, SaSp29 ja HenkkaS,

Tarkistatteko tiedoissanne näkyvän asiakasnumeron, niin voidaan tarkistaa kanavapaketin tilannetta, mikäli se ei vielä ole lähtenyt näkymään.

Tarkistaminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero.


Olen lisännyt asiakasnumeron tuonne. Kanavat eivät ole vielä päivittyneet listalle. BB kanava tosin tuli viime päivityksessä.
Hei HenkkaS,

CHL Total kanavan tilauksella oli ollut jotakin häikkää, eikä se ollut mennyt eteenpäin. Laitoin tuon tilauksen nyt uudelleen eteenpäin, niin pitäisi kanavien tämän päivän aikana ilmaantua listalle.

Jos kanavia ei vielä parin tunnin kuluttua näy, niin kokeile käyttää digiboxista virtajohtoa irti. Jos sekään ei auta, niin laita tänne uudelleen viestiä niin tarkistellaan tilanne uudelleen.

Tilaus näyttäisi nyt menevän normaalisti eteenpäin.
Marko- kirjoitti:
Hei HenkkaS,

CHL Total kanavan tilauksella oli ollut jotakin häikkää, eikä se ollut mennyt eteenpäin. Laitoin tuon tilauksen nyt uudelleen eteenpäin, niin pitäisi kanavien tämän päivän aikana ilmaantua listalle.

Jos kanavia ei vielä parin tunnin kuluttua näy, niin kokeile käyttää digiboxista virtajohtoa irti. Jos sekään ei auta, niin laita tänne uudelleen viestiä niin tarkistellaan tilanne uudelleen.

Tilaus näyttäisi nyt menevän normaalisti eteenpäin.


Pahoittelut että kesti vastata. Kyllä, sain vahvistuksen ja en edes buutannut konetta. Kanavat ilmestyivät listaan. Eli nyt on kaikki kunnossa. Kiitos sinulle asian hoitamisesta!
Hei HenkkaS,

Hyvä homma että lähti kanavat pelaamaan 🙂 Mukavia hetkiä lätkän parissa!
Sonera viihde, tallentava digiboksi, IPTV. CHL otteluita tulee huomenna torstaina (ja pe, la sekä su), mutta ohjelmatietoja ei ole vieläkään (ensimmäisissä otteluissa oli aikaisemmin sama tilanne). Onko nämä alkuvaikeuksia, ongelma vain täällä yhdellä asiakkaalla vai onko tapana jatkossakin, että ohjelmatiedot tulee vasta muutamaa tuntia ennen peliä? Ohjelmatietojen puute vaikeuttaa esim. tallennuksien tekemistä digiboksilla kun ei tiedä mikä ottelu tulee miltä kanavalta ja mihin aikaan. Kiitos.
Missä vika, otin mobiiliviihteesee chl paketin. Kanavalistassa näkyy mtv sport 1..2..3, jne mutta mitään ei näy? Anteeksi tyhmyyteni 😃
Tilasin CHL kaapelikanava paketin mutta telkkari ei löydä 261-268 kanavia. Pitäisikö kanavien näkyä koko Suomessa. Minä asun Hangossa.
Mikähän mättää tuossa kuvanlaadussa? Ei olla lähelläkään HD-kuvaa, ainakaan Lappeenrannan kaapeliverkossa. Linkitykset ja laitteet on ok, koska HD lähetyksiä on seurattu pitkään. Mutta kaikissa näissä CHL-total paketin kanavissa on kuvanlaatu todella kelvoton.
Ekoilla CHL-kierroksilla ajattelin, että ehkäpä Keski-Euroopassa ei kamera- ja lähetyskalusto ole ihan kondiksessa tai lähetyksessä jotain muuta vikaa. Mutta kyllä vika on nyt jossain muussa! Samaan aikaan muut tilaamani HD-kanavat (MTV Sportin max, sport1, sport2, nelonen pro extra kanavat) näkyy hyvinkin HD-laadulla.
Mutta nuo mtv SPORT3 kanavasta eteenpäin on välillä yhtä pikselimössöä.
Ainut positiivinen asia on se, että Sonera tarjoaa tuon ilmaiseksi.

Pettynyt 😞
No bitrate on 2megaa sekunnissa ni tuoltahan se näyttää 1080i:nä. Hienoa Sonera ja Maikkari.
Hei gismo,

Kaapelin puolella sinulle ei näyttäisi CHL pakettia olevan tällä hetkellä. Alueellesi ei myöskään ole saatavuutta CHL paketille. Koska olit pakettia tilannut?


Hei maatj-47 ja antti1,

Jos CHL kanavilla esiintyy pikselöintiä tai muita häiriöitä, niin suosittelen olemaan vikapalveluumme yhteydessä, niin selvitetään asiaa tarkemmin.
Joo ei oo hdta nähnykään nää vain soneran kautta tulevat pelit. Mitkä tulee sport1 sport2 ja mxin kautta niin ihan eri kuvanlaatu.
Moi, yhtäkään CHL peliä en ole onnistunut soneraviihteen kautta katsomaan. Toisto keskeytyy aina alussa ja ei sen jälkeen enää etene kyseisestä kohdasta mihinkään vaan aina pysähtyy samaan paikkaan! Olen kokeillut eri kannettavilla ja aina sama juttu.
Hei kosaa,

Eilen kyseistä vikaa oli osalla laitteista. Vika saatiin korjattua ja tällä hetkellä ongelmaa ei enää ole.
Kunnes jälleen lähetysten alkaessa: kuva näkyy enimmillään kolmen (3):n sekunnin ajan, silloinkin kaikenlaista mosaiikkia, pikselöintiä ja violetteja möykkyjä väläytellen. Sitten lähetys katkeaa ja tulee näkyviin testikuva. Yhden (1):n CHL-lähteyksen olen tällä kaudella pystynyt katsomaan Soneraviihteen kautta edes joten kuten.

Operaattori lähtee vaihtoon kaikkien liittymieni osalta.
Ei vaan toimi vieläkään.. Macilla ei toimi ollenkaan ja puhelimella kuva on järkyttävää pikselöintiä.
Toisto keskeytyi tulee jatkuvasti... Toivottavasti 21.00 mennessä saadaan korjattua kun ifk peli alkaa.
Eilen Lukko peli alkoi toimimaan vasta 2 erän jälkeen.
Eilen aktivoitiin kaapeliin CHL paketti, mutta eipä löytynyt ko. kanavia.
Pitäisikö nämä kanavat löytyä Jäälissä?
Moi kaikille!

Eilen oli ongelmaa CHL kanavilla. Teemme koko ajan töitä, jotta seuraava kierros sujuisi ongelmitta. Pahoittelut ongelmasta aiheutuneesta haitasta.

topsy

CHL kanavapaketti on ainoastaan tarjolla HD:na. Kanavapaketti tarvitsee siis HD -digiboksin tai television kanssa yhteensopivan HD -kortinlukijan, sekä kortinlukijan linkityksen. Voit tarkastaa televisiosi tukeman HD -lukijan testatutlaitteet -sivustolta. Laitteen linkityksen voit tehdä täältä.
Hei!
Koskettaako nämä CHL-ongelmat vain netti- ja mobiiliversioita?

Katselin myös torstaina vuoron perään kanavaa vaihdellen pariakin eri ottelua ja näkyivät ongelmitta, mutta minulla onkin Sonera Viihde IPTV.
Siksi kyselen, että onko minulla ollut vain hyvää tuuria.
Moi petrisa!

Ongelmaa on ollut pääosin vain netti- ja mobiiliviihteen puolella.
Mitkäs ne CHL-kanavien taajuudet ovat kaapeli-tv:ssä?

edit: löytyikin eli 330 MHz

Vastaa