Cmore series tekstitys naudoituksessa rikki

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Kokeiltu Finnsat boksilla ja Samsung telkkarilla.
Molemmissa uusin softa ja tehdasasetukset palautettu.
Sonera kaapeli.

4 kommenttia

Hei HDtimo,

Näkyykö kanavilla tekstit muuten oikein kun katsoo "livenä"? Kysymyksessä on ilmeisesti Kaapeli-TV?

Olethan varmistanut että laitteissa on tekstitysvalinnoissa ensisijaisena kielenä suomi?

Mikäli tuo teksti näkyy kun katsoo lähetystä suorana, mutta tallenteelta tekstit jäävät puuttumaan, niin ongelma on todennäköisesti laitteesta johtuvaa. Näissä asioissa kannattaa kääntyä valmistajan/maahantuojan puoleen. Sitä kautta voisi löytyä ratkaisu ongelmaan.
Tekstit on ok "live" kuvassa.

Tarkoitatko että molemmat nauhoittavat laitteet ovat "rikki".

Kuulostaa siltä että ongelmaa vaan siirretään cmore -> sonera -> laitevalmistajat/maahantuojat.
Eikö tuota tekstitys asiaa saada kuntoon noiden toimijoiden kesken, ettei kuluttajan jolla ei ole mitään keinoa vaikuttaa noihin järjestelmiin joutuisi selvitysmieheksi?
Hei HDtimo,

Tuo ei tarkoita että laitteet olisivat rikki. Ongelma johtunee ennemmin tavasta, jolla tuo tallennus on laitteessa toteutettu.

Kanavilla joilla tekstitys ei ole poltettu kuvaan kiinni, niin laitteen pitäisi osata tallentaa myös tekstityksen data sillä perusteella mikä tekstityskieli laitteen asetuksista on valittu. Tekstitys noilla kanvilla tulee omana erillisenä datana.

Näissä ongelmissa juuri laitteen valmistaja tai maahantuoja osaa auttaa parhaiten.

Finnsatin kuluttajatukeen voi laittaa myös viestiä lomakkeen kautta.

Samsung tukeen pystyy myös samaan tapaan laittamaan viestiä sähköisesti.

Linkin takaa avautuu ikkuna jossa kysytään laitteesi tyyppi. Valitse listalta oma laitteesi ja paina "Valitse". Seuraavalla sivulla oikeassa reunassa lukee "Ota yhteyttä tukeen" ja sen alla "Sähköpostituki". Paina kohdasta "sähköpostituki" ja sinulle avautuu uusi ikkuna joka kysyy sinulta laitteen sarjanumeroa ja ostopäivää.. Täytä nämä ja valitse sivun alareunasta "Seuraava". Täytä seuraavalla sivuilla tiedot ja Valitse sivun alareunasta taas "Seuraava".
Sama vika täällä, Game of thrones:n tekstit ovat jokaisessa nauhoituksessa viturallaan, livenä näkyy oikein. Boxina Wbox HD.

Vastaa