Digiboksin vaihto

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 23 katselukertaa

Moro!

Eli vaihdoin digiboksini tallentavaan,tänään sain tuon uuden boksin ja kun koitin kytkeä niin järjestelmä valittaa että kyseiset tunnukset on käytössä,odota muutama tunti tjsp...No kolmisen tuntia oon odottanut eikä vieläkää tunnarit toimi,oisko mööpelin mukana pitänyt tulla uudet tunnarit vai pääsenkö noilla samoilla joskus sisään?Harmittaa kun näyttää jäävän änärit näkemättä heti.

Ja vanha boksi pitäis varmaa lähettää takaisin,voinko palauttaa sen liikkeeseen vai miten tässä pitäs toimia?mitään ohjeita ei tullut että mihin tuon roudaa..

2 kommenttia

Vanha digiboksi tulee palauttaa asiakaspalautuksena takaisin. Jos edelleen saat tuota ilmoitusta tunnusten olemisesta käytössä kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun asian selvittämiseksi.
Miksi Sonera ei missään vaiheessa tiedota asiakasta tästä(kään) veikeästä ominaisuudesta? Luulisi kenen tahansa ymmärtävän, että ennakointi on sitä parasta asiakaspalvelua ja viiveen tiedostettuaan asiakas voisi hoitaa boxin vaihdon vaikkapa viimeisenä iltapuhteenaan, jolloin tunnus vapautuu edelliseltä boxilta yön tunteina aivan kuin itsekseen!

Laitteiden asentaminen on yleensä pienimuotoinen urakka kalusteiden siirtoineen ja johtojen uudelleen vetoineen - kun sitten saat asennuksen valmiiksi ja popcornit paahdettua viisi minuuttia ennen H-hetkeä ja sen odotetun ohjelman alkua, ei digiboxi käynnistykään, vaan ilahduttaa Sonera perhettä tällä violettivalkoisella ilmoutksellaan.

Mikä ihme tänä informaatioteknologian aikana voi kestää "muutaman tunnin?"

Kivat sinne tuotekehitykseen vaan.

Vastaa