Discovery ja Animal Planet

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Moi
Olen irtisanonut Animal Planet ja Discovery pakettit joulukuussa mutta edelleen nuo näkyvät. Ja laskussani tuo 10€ alennus ei näy.
t: JE

3 kommenttia

Hei Elorju!

Irtisanomisilmoituksesi löytyy kyllä asiakastiedostasi, mutta jostain syystä kanavat ovat jääneet vielä päälle. Virhe on siis tapahtunut meillä, joten paketti on nyt irtisanottu tälle päivälle ja hyvitän laskultasi 10,03€. Voit vähentää sen verran laskun loppusummasta. Myös seuraavalle laskullesi tulee hyvitys Discoverysta helmikuulta siltä ajalta, kun paketti ehti olla voimassa.

Hyvä kun otit yhteyttä heti kun huomasit asian, niin saatiin se korjattua kuntoon.
Moi
Kysyisin että onko nyt laskuissa huomioitu nuo kaksi 10€ ylihintaista kuukautta vai maksanko tämän kertaisen laskun kokonaisuudessaan? Olen vähentänyt yhdestä tuon 10€. En omasta mielestä huomannut että uusimmasta olisi vähennetty tuota toista 10€ liika maksua. Eräpäivä lähestyy joten saisiko vastauksen ennen sitä.
t: JE
Hei Elorju!
Saamasi lasku tulisi maksaa kokonaisuudessaan:) laskulla näkyy etusivulla rivi hyvitykset missä on helmikuun 1.2- 17.2. välisestä ajasta hyvitys discover-paketista.Laajakaistassa on veloitus jälkikäteen ja ainoastaan tässä ja edellisessä laskussa on virheellisesti vielä näkynyt discover, joita heikki- on jo aiemmin hyvittänyt.

Vastaa