Dlink Dir-600 asetukset

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 3 katselukertaa

[attachment=0:yjdtj1c1]Dlink.JPG[/attachment:yjdtj1c1]Koska taloyhtiön laajakaista on kytketty siten, että ilman sadan metrin verkkokaapelia nettiä voi käyttää ainoastaan vaatekomerossa, ostin langattoman reitittimen. Soneran myyntipuheen mukaan mukaan "mikä tahansa" langaton reititin on yhteensopiva taloyhtiön laajakaistan kanssa. Sivuiltakin löytyy yhtä sun toista "teknistä apua", jonka määrä ei tosin korvaa laatua. Toki halutessaan voi jonottaa tunnin saadakseen vastauksen jonka mukaan tällaiset jutut pitää selvittää yli 2e min maksavan Helpsonin kautta, joka ei sekään vastaa ennenkuin olet käyttänyt 50E jonossa istumiseen ❤

Reitittimen käsiasennus tyssää kohtaan jossa kysytään onko käytössä dynaaminen vai staattinen ip-osoite, vaiko kenties PPPoE, PPTP vai L2TP. Jokainen vaihtoehto puolestaan tuo lisää valikoita, joiden läpi sukkuloiminen on mahdotonta.

Soneran intressit tukea näitä taloyhtiölaajakaistoja on tietenkin nollassa koska lisärahaa niistä harvemmin saa nyhdettyä.

2 kommenttia

Oikea vastaus on dynaaminen.
Hei maksaa_tyhjasta

irritus on jo vastannutkin kysymykseesi. Periaatteessa yhteys toimii millä tahansa reitittimellä, kunhan asetusket ovat oikein. Meiltä ei valitettavasti saa tukea omien laitteiden asetusten määrittelyssä. Pientä vinkkiä näin palstan kautta voin kuitenkin antaa. Toivottavasti olet saanut määriteltyä asetukset oikein ja yhteys on lähtenyt toimimaan reitittimen kautta.

Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää asetuksista, yritän auttaa parhaani mukaan.

Vastaa