ESPN Classicilla vanha nimi ja EPG vinksallaan

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Olenko ainoa, jolla on ESPN Classicin (kanavapaikka 121) nimenä edelleen ESPN Europe? Nimihän on vaihtunut vuonna miekka ja kivi. Lisäksi EPG näyttää jatkuvasti väärän ohjelman tietoja. Sen mukaan nyt (kirjoitushetkellä kello on 20.15) tulee "20.00-21.00 Serie A" vaikka oikeasti ohjelmana on "19.00-20.00 Premier League". Eli kello on oikeassa mutta ilmoitettu ohjelma on tunnin edellä.

Tämä koskee vain tätä kanavaa. Boksia on välillä resetoitu ja kanavahaettu muista syistä, mutta asia ei ole näillä korjaantunut. Vaikka kanavan nimen vaihtaisi manuaalisesti oikeaksi niin aina kanavahaun jälkeen se vaihtuu vääräksi.

2 kommenttia

Kyllä sitä täälläkinpäin on Espn Europe, mutta eipä kyseistä asiaa oo tullu edes ajateltua että nimi olis väärä. Mutta sitten taas mitä tulee epg:hen, niin se on jo vuoskausia näyttäny ohjelma-ajat väärin.

Lisätäkseni vielä hieman toista kanavaa sivuten, niin Espn Americalla epg näyttää ohjelmien nimien tilalla vain numeroita. Alko kyseinen ongelma tässä muutama päivä sitten. Vielä ei oo tullu oltua yhteydessä vikapalveluun, mutta eiköhän sitä tässä kohta taas tarvi jos ei mitään korjauksia tapahdu ennen.
Hei JaniH ja tmoh

ESPN Classicin tiedot näyttävät olevan virheellisiä. Välitin tiedon asiasta eteenpäin. Toivottavasti asiaan saadaan muutos nopeasti.

Jos EPG-ongelmia ilmenee, kannattaa asiasta olla yhteydessä Soneran Vikapalveluun, 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16:30 tai tehdä asiasta palvelupyyntö. Näin pääsemme tutkimaan ongelmaa tarkemmin.

Vastaa