Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
baltta_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Edes 3g ei toimi kouvolan kaunisnurmella.

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei.

Vaihdoin tänään soneran asiakkaaksi saadakseni paremman data liittymän puhelimeen. Ja kuinkas kävi. Kuuluvuuskartan mukaan meillä kouvolan kaunisnurmella pitäisi olla täydellinen kuuluvuus, mutta ei toimi kuin 2g ja sillä ei paljon nettiä käytetä. Onko ehdotuksia. Kun puhelimen lukitsee 3g verkkoon katkeaa yhteys kokonaan. Sama vika perheen kaikilla 3 liittymällä ja puhelimella.
1 vastaus
TapaniV_
Telialainen
Telialainen
  • 2 custom-general.kudos
  • 767 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei baltta!

Kiitos viestistäsi. Kouvolan Kaunisnurmen aluetta palvelevissa matkapuhelinverkon tukiasemissa ei tällä hetkellä ole tiedossa olevia häiriöitä, joten on vaikea varmuudella sanoa, mistä kuvaamasi tilanne johtuu.

Jotta viestisi voidaan kohdistaa oikealle liittymälle asian tarkempaa tutkintaa varten, lisäisitkö tämän Keskustelupalstan profiiliisi kyseisen puhelinnumerosi ilman ensimmäistä nollaa. Numerosi ei näy muille Keskustelupalstan käyttäjille.

Ohje: Omat asetukset => Profiili => Asiakasnumeron kohdalle kirjoitetaan puhelinnumerosi ilman ensimmäistä nollaa => Lähetä .
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut