Ei oikein Soneran mainonta kohtaa

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Meillä on ollut laajakaista varmaan toistakymmentä vuotta. Ongelmia aina silloin tällöin. Joskus päiviä, joskus lyhyempiä.
Mainonnassa mainostetaan pätkimättömiä yhteyksiä 9,90 euron kuukausihintaan eka vuosi. No me maksamme 38,20 euroa/kk 2Mbps yhteydestä, joka pätkii.
Eilen 1.11.2012 ja tänään taas sama juttu. Ikävää, kun menee maksamaan verkkopankkiin laskuja ja yhteys katkeaa. Windows 7 nettikorjausohjelma ilmoittelee jotain oletusyhdyskäytävn puutteesta.
Onko Soneran vähennykset ja yt:t aiheuttaneet ettei ylläpitoa kauheasti kiinnosta? Yksi merkillepantava asia on tämä säiden vaihtelu. Usein niinkuin nyt, kun sää muuttui pakkaselta lauhaksi, niin yhteys lakkaa toimimasta.
Jos kävisi päiväkauppa ahkerasti, niin vaihtoon olisi palveluntarjoaja mennyt.
Tällaista Lappeenrannassa

5 kommenttia

Hei Oppipoika,

Ikävä kuulla että yhteyden kanssa on ollut ongelmaa. Jos ongelma edelleen jatkuu, niin suosittelen olemaan yhteydessä vikapalveluumme, niin voimme selvittää ongelmaa.

Vikapalvelun tavoitat numerosta 0206 90101 (pvm/mpm) ma-pe 8-20, la 9-16:30.
Kunniamerkki +14
Kertomasi perusteella esitän pari sivistynyttä arvausta.

oppipoika kirjoitti:

Mainonnassa mainostetaan pätkimättömiä yhteyksiä 9,90 euron kuukausihintaan eka vuosi. No me maksamme 38,20 euroa/kk 2Mbps yhteydestä


38,20 €/kk kuulostaa melkolailla listahinnalta parin megan kaistalle, voisit saada uudella määräaikaisella sopimuksella hintaetua sitoutumista vastaan. Tuo tarjoushintahan koskee vain määräaikaisia sopimuksia.

oppipoika kirjoitti:

Yksi merkillepantava asia on tämä säiden vaihtelu. Usein niinkuin nyt, kun sää muuttui pakkaselta lauhaksi, niin yhteys lakkaa toimimasta.


Luultavasti asut alueella, jossa puhelinlinjat kulkevat tolpan nokassa, eli ilmakaapelissa. Valitettavasti nämä ovat erittäin herkkiä sääilmiöille vanhetessaan, siksi johtoja kaivetaan koko ajan maan alle uudistusten yhteydessä, ja harvaan asutuilla alueilla korvataan langattomilla ratkaisuilla.

Tämän tilanteen selvittämiseksi kannattaa ottaa yhteyttä vikapalveluun kuten Marko- tuossa vinkkasikin.
Hei

Kaupungintalolle on matkaa 800 metriä. Eli aika keskellä kaupunkia asun, eikä puhelilankoja näy. Seinästä tuo yhteys tulee kaapelitv:n liittymästä. Ilmeisesti kaapeliojissakin kosteutta, koska juuri lopultakin saatuani tuon Soneran oman testaa yhteytesi palikan toimimaan antoi luvuiksi.
Latausnopeus 0,19Mbit/s ja lähetys nopeudeksi 1.65Mbits/s
Ei ihme jos yhteys katkeaa jo aikakatkaisussa esim. pankkiin.

Ystävällisin terveisin Oppipoika
Kunniamerkki +14
oppipoika kirjoitti:

Seinästä tuo yhteys tulee kaapelitv:n liittymästä. Ilmeisesti kaapeliojissakin kosteutta


Olet asian ytimessä, suosittelen tekemään vikailmoituksen.
Kaapeli-tv:n kuva ei ole niin herkkä häiriöille kuin nettipuoli vaikka samasta piuhasta tulevatkin.

Varmaan vikapalvelussa voivat samalla tarkistaa sopimustilanteesikin ajantasalle..
Käy todellä sääliks oppipoikaa, joka joutuu pulittamaan vajaat neljää kymppiä tuon laatuisesta linjasta.

Muistan saman kun asuimme Pernajassa, ja netti otti heti nokkiinsa säistä ym, millon mistäkin. Nopeus oli hurjat 1Mbps 2009. Vuonna 2005 saimme Soneran 256kbps ja sit puolimeganen:)

Vastaa