En voi kirjautua Omille Sivuille


Aina kun yritän kirjautua Omille Sivuille, selain kirjaa minut sisään ja ulos välittömästi (painettuani Kirjaudu-nappia saan vain ilmoituksen, jossa lukee:

Kiitos käynnistä!

Tyhjentämällä selaimen välimuistin voit varmistaa, että koneen muut käyttäjät eivät näe tietojasi.).

Käytän Firefoxia. Olen kokeillut käynnistää selainta uudelleen ja kirjautua ilman liitännäisiä käytössä, mutta tämäkään ei korjaa ongelmaa. Jos yritän kirjautua käyttämällä Chromea tai IE:tä, saan virheilmoituksen "Kirjautuminen epäonnistui". Käytössä prepaid nettitikku ja yritän kirjautumista nettitikun sim-kortin puhelinnumerolla.

46 kommenttia

Ottaisin MIX-paketin, mutta kuinkahan se onnistuu kun en pääse hallinnoimaan liittymääni?
Hei seppovilho,

Voit tilata MIX paketin soittamalla maksuttomaan myyntipalveluumme.

Voit tilata paketin myös verkkokaupan kautta. Sivun oikassa reunassa tekstin "Tilaa kätevästi verkkokaupasta" alta voit valita haluatko tilat MIX S vai MIX M paketin.
Ei onnistu kirjatuminen omille sivuille. Heittää samantien ulos ja kiittää käynnistä. Tunnus ja salasana on juuri tehty uusiksi Nordean pankkitunnuksilla.

Eli en pääse muokkaamaan mitään. TV-kanavia yritin muokata kun maikkari lopettaa kolme kanavaa ja asiasta ilmoitettiin kirjeitse että voi omilta sivuilta hoitaa asian. Ei vaan onnistu...
Hei Stromju,

Lisäisitkö asiakasnumeron tietoihisi, niin selvitellään asiaa. Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero.
Stromju kirjoitti:
Ei onnistu kirjatuminen omille sivuille. Heittää samantien ulos ja kiittää käynnistä. Tunnus ja salasana on juuri tehty uusiksi Nordean pankkitunnuksilla.


Allekirjoittaneella (uusi asiakas, perjantaina kytketty kiinteistöliittymä) on sunnilleen sama ongelma.

Tein Sonera-tunnukset (Osuuspankin) pankkitunnuksilla, joka tuntui toimivan ongelmitta (tarjosi mainitun liittymänkin yhdistettäväksi tunnuksiin omatoimisesti), mutta kirjautumisen jälkeen tulee suoraan "Kiitos käynnistä! Tyhjentämällä selaimen välimuistin voit varmistaa, että koneen muut käyttäjät eivät näe tietojasi. [Kirjaudu uudelleen] [Sonera.fin etusivulle]". Testattu Chromella ja Firefoxilla.

Kuuden kuukauden Spotify Premium -tarjouksen linkkiä klikkaamalla tilanne muuttui sen verran, että sisäänkirjautumisen jälkeen tuli sivu, jossa listattiin tuo kiinteistöliittymä tarjoukseen sopivaksi. Siitä eteenpäin jatkaminen heitti kuitenkin taas heti "Kiitos käynnistä"-sivulle.

Asiakasnumeron pitäisi löytyä käyttäjätiedoista, mikäli siitä on hyötyä asian selvittelyssä.
Hei fizzie,

Näyttäisi siltä ettei tuosta kiinteistöliittymäsi sopimuksesta ole alustunut tietoa omille sivuille vielä ollenkaan. Näen kyllä että sopimukset yms on kunnossa ja liittymäsi toimii! Tiedoissasi tuo sopimus ei vain vielä näy aktiivisena jonka takia saat tuon herjan omilla sivuillasi.

Selvittelen tätä ja kuittailen vaikka tänne kun voit kokeilla Sonera-tunnuksella kirjautumista uudestaan! Luulisin että asia on kunnossa huomenna (6.5)

Edit: Ongelma ei vielä tänään ratkennut, seurailen itse asiaa ja palaan tähän huomenna!
Edit2: Nyt tulisi toimia!
En pääse omille sivuilleni enää Sonera tunnuksellani. Tulee vain ilmoitus "Kirjautuminen epäonnistui". Olen kyllä vaihtanut puhelinliittymän Tele Finlandille, mutta minulla on vielä jäljellä sekä laajakaistaa että kanava-pakettia Soneralta. Haluaisin päästä omille sivuilleni tarkistamaan kanavapakettien laskutusta. Miksi en pääse?
Hei Keckman,

Millä selaimella koitat kirjautua omille sivuille ja oletko kokeillut kirjautumiseen toista selainta? Tiedoissasi näkyy kyllä kaikki kunnossa joten mahdollisesti myös Sonera Tunnuksen salasanan vaihto verkkopankkitunnistautumisen kautta voisi auttaa asiaan.
Antti- kirjoitti:
Hei Keckman,

Millä selaimella koitat kirjautua omille sivuille ja oletko kokeillut kirjautumiseen toista selainta?

Sekä Google Chromella että Operalla. Ei se selaimesta voine olla kiinni, kun aikaisemmin on toiminut ongelmitta. Kokeilen salasanan vaihtoa pankkitunnuksilla...
Keckman kirjoitti:
Kokeilen salasanan vaihtoa pankkitunnuksilla...

No se näytti auttavan. En kyllä 100% varmasti ollut unohtanut edellistä salasanaa. Eli mistä lie ongelma johtui...
Hei Keckman,

Epäilen tuon liittymäsiirron vaikuttaneen asiaan jotenkin. Laitoin asiasta kyselyä eteenpäin ja selvitämme asian. Pääasia että kuitenkin nyt tunnuksesi taas toimii!
Hei fizzie,

Nyt tulisi Omat Sivut palvelun toimia Sonera tunnuksilla tai liittymäsi pääkäyttäjätunnuksella! Tarvittaessa kannattaa kokeilla vielä sonera tunnuksen rekisteröintiä uudestaan jos ei vanhalla salasanalla toimi.
Minulla on sama ongelma. Siihen ei auttanut se, että verkkopankin kautta vaihdoin salasanan.

Omassa tapauksessani loin yleiset tunnukset hieman aiemmin kuin siirsin laajakaistan toisen henkilön omistukseen. Sen jälkeen aktivoin kiinteistölaajakaistan. Nyt en pääse omille sivuille, sillä kirjautumisen jälkeen web-sovelluksenne uloskirjaa minut.

Liittymäni tunnus on ******-**. Voisitteko korjata asian, kiitos!
Hei egaga,

Siellä näyttää tilaus hiukan jumittavan paikoillaan ja siksi ei tuo Omat sivut nyt oikein ota toimiakseen. Laitoin asiasta korjauspyyntöä eteenpäin, niin toivotaan että saadaan tuo kuntoon nyt mahdollisimman pian.
Sama homma, heittää ulos suorilta. Sekä Soneran lähettämillä tunnuksilla, että pankkitunnusten luomilla tunnuksilla. niin Chromessa kuin IEssäkin, mikään ei toimi. Ikävää toimintaa, kun pitäisi päästä tarkistamaan omia tietojaan ja mahdollisia lisäpalveluita...
Hei trintilla!

Kiitos viestistäsi. Sonera Omille Sivuille sisäänkirjautumisessa on ollut tiedossa olevia häiriöitä 21.5.2014, mutta tilanne on saatu korjattua saman päivän aikana.

Testasin sisäänkirjautumista omilla tunnuksillani ja ainakin minun tunnuksillani sisäänkirjautuminen onnistui. Tämä ei kuitenkaan toki tarkoita sitä, etteikö sinun tunnuksissasi olisi jotakin ongelmaa.

Ohjeita ja vinkkejä Sonera Omiin Sivuihin liittyen löytyy osoitteessa:

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea#/haku/Omat Sivut


Ystävällisin terveisin

Tapani V
Hei, pystyn kyllä kirjautumaan omille sivulle, mutta jos klikkaan laskuarkistoa, niin saan virheilmoituksen

"Laskuarkiston käyttäminen on mahdollista ainoastaan liittymän omistajalle. Kirjaudu Omille Sivuille Sonera Tunnuksilla". Olen laajakaistaliittymän ainoa omistaja.

Menin omille sivuille osoitteessa www.sonera.fi ja klikkasin omat sivut (sähköpostin vieressä).
Hei Turbo

Olethan luonut nuo Sonera tunnukset verkkopankkitunnuksilla ja kirjaudut niillä sisään omille sivuille.
Laskuarkiston pääsee näkemään sieltä ainoastaan noilla tunnuksilla. Jos et ole vielä luonut Sonera tunnuksia, pääset luomaan ne täältä.
Hei, toimin ohjeen mukaan ja tein tunnukset verkkopankkitunnuksillani, mutta edelleen herjaa samasta asiasta. Luomisvaiheessa sivusto ehdotti tunnusten yhdistämistä, eli se tunnus, jolla kirjaudun esim. sähköpostiin, sinne pääsee vaivattomasti. En ymmärrä, miksi ei toimi.
Hei Turbo,

Omilla Sivuilla on tosiaan tuo vaihtoehto tehdä Sonera Tunnukset verkkopankkitunnuksilla. Tee se vielä uudestaan, eli klikkaa kohdasta Luo uusi tunnus tai vaihda salasana verkkopankkitunnuksillasi. Tee siitä käyttäjätunnuksesta sellainen, mikä ei muistuta millään muotoa laajakaistan tunnuksia. Kokeile vielä kerran ja ilmoittele kuinka käy.
En tiedä vaikuttiko asiaan, mutta olin koko ajan kirjautuneena Soneran sivulle, kun vaihdoin tunnukset. Sitten kirjauduin ulos, tilasin tekstiviestitse uuden salasanan, mutta edelleenkin otsikon "Pikalinkit" -alta jos klikkaan, niin saan ilmoituksen "mahdollista vain liittymän omistajalle".

Sitten onnistuin, kun kirjasin ulos ja alle tuli neljä vaihtoehtoa:

"Ajankohtaista" "Asiakastuki" "Tutustu" ja "Ohjeita". (löytyvät osoitteesta https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/Ulos/Yksityisille)

Klikkasin näistä "Asiakastuki" ja sitten "Asioi omilla sivuilla" ja sitten linkki, jonne halusin mennä, eli "Katso laskusi" ja tämän jälkeen kirjauduin normaalisti sisään, niin pääsin katsomaan laskuja.

Jostain syystä tuo pikalinkki-painike ei toimi, jos sen olisi tarkoitus viedä laskuarkistoon. Aika hassua, että ensin pitää klikata itsensä ulos omilta sivuilta, sitten etsiä laskulinkki, kirjautua sisään ja vasta sitten onnistuu.

Tällä tavalla ainakin onnistuu.

- Toni

Vastaa