Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
-rovaniemelainen_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Epäammattimaista palvelua Rovaniemen Ollakka-pisteessä

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Kun saavuin liikkeeseen noutamaan huollossa ollutta puhelintani, ainoa paikalla oleva myyjä vitsaili tiskillä toisen asiakkaan kanssa. Asetuin jonottamaan asiakkaan taakse, ja sainkin kuunnella myyjän tarinointia seuraavat 45 minuuttia kelloa vilkuillen; myyjä ei todellakaan ollut kiireessä. Kun tämä toinen asiakas yritti lähteä, myyjä viivytteli ja houkutteli hänet takaisin. Edes yritykseni keskeyttää kohteliaasti yrittäen sanoa, että asiani on vain lyhyt, ei tuottanut muuta kun hyssyttelyä ja taaemmas hätistelyä.
Kun vihdoin pääsin 45 minuutin jälkeen tiskille, ei myyjä tervehtinyt, vaan totesi närkästyneeseen sävyyn "No?". Koko palvelutilanteen aikana en kuullut kertaakaan myyjän suusta "kiitos" tai "ole hyvä" eikä hän edes lähtiessäni sanonut mitään.
Olen huomannut samankaltaista ylemmyydentuntoista ja ennakkoluuloista asennetta nuoria asiakkaita kohtaan monien liikkeiden asiakaspalvelijoissa. Suosittelisin, että ikärasismiin puututtaisiin, vaikka kyseinen asiakaspalvelija on voinutkin olla yksilötapaus.
1 vastaus
Piritta_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 156 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei -rovaniemelainen: Kiitos palautteestasi, ohjasin tämän palautteen eteenpäin samantien.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut