Etätallennustunnukset

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Koti-Tv:n etätallennukseen vaadittavat tunnukset eivät taidakkaan olla samat, kuin mitkä lyötiin digiboxiin? Mistähän nämä tunnukset sitten saa käsiinsä, jotta voisi ottaa myös etätallennuksen käyttöön?

3 kommenttia

Hei Napalm1,

Etätallennusoppaaseen pääset laajakaistaliittymän tunnuksilla. Eli samat tunnukset joilla pääset omille sivuille ja sähköpostiisi. Pankkitunnuksilla luoduilla tunnuksilla ei pääse, eikä Sonera Viihteen tunnuksella.

Tarvittaessa voimme lähettää tunnukset sinulle uudelleen asiakastiedoissamme näkyvään puhelinnumeroon.
Tälläiset asiakastunnukset eivät ole koskaan tulleet perille. Sähköpostissa on myös jostain syystä ollut listattuna nykyisen puhelinnumeron lisäksi jo useamman vuoden vanha puhelinnumero, joka ei edes nykyisissä asiakastiedoissa pitäisi enää näkyä. Nykyinen numero on siis 044-alkuinen, joten jos voisitte ystävällisesti lähettää tunnukset uudelleen.

Olen myös hieman kriittinen tälläiseen toimintapaan, etenkin siihen miksi näitä tunnuksia ei voi löytää omilta sivuilta, jonne tunnistaudutaan kuitenkin pankkitunnuksilla?
Moi Napalm1,
Lähetin uudet tunnukset 044-alkuiseen numeroon, tulihan perille? Muita yhteysnumeroita ei asiakastiedoistasi meiltä löydykään.
Laitan palautetta eteenpäin tästä tunnusasiasta, olemme siitä saaneet palautetta aiemmin joten ihan aiheellinen nosto 🙂

Vastaa