Euron Sunnuntai -etu poistumassa?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 4 katselukertaa

Sain kännykkääni viestin, että Euron sunnuntait päättyvät sopimuskauden loppuun eli 16.8.2013. Tämä "euron sunnuntai" palvelu on viestin mukaan poistunut valikoimasta 13.3.2013.

Siis mitä ihmettä? Tämäkö oli vain pelkästään ilmoitusluontoinen asia ja se siitä????

Omilla sivuilla kehoitettiin päivittämään liittymämi Sonera sopivaan...
Kysymys kuuluukin, voiko tämän "Euron Sunnuntai" -edun sitten kytkeä johonkin Sonera Sopiva-liittymistä? Ellei voi, tämä on kyllä merkittävän edun menettämistä ja sitä en kyllä hyväksy ihan noin vaan.

Olen ollut Soneran asiakas vuodesta 1999 lähtien, mutta jos Sonera noin vaan yksipuolisesti karsii saavutettuja etuja, teen siitä omat johtopäätökseni, samoin kuin myös vanhempani, joille erityisesti nämä euron sunnuntai-puhelut ovat olleet äärimmäisen tärkeä juttu. Myös heidän osaltaan kun sopimus on päättymässä, "eikä sitä voi enää uusia". Ihmettelen Soneran toimintaa kyllä suuresti...=(

1 kommentti

Hei ekimatic,

Euron Sunnuntai -palvelu on tosiaan poistunut Soneran valikoimasta. Palvelun määräaikaisuus herätti asiakkaissa epäselvyyttä, joten siitä haluttiin luopua. Edun on saanut tosiaan kukin asiakas pitää käynnissäolevan sopimuskauden loppuun eli sopimuksia ei kesken kaiken ole päätetty.

Soneran Kamu -palvelu on mahdollista ottaa kaikkiin liittymiin, eli voit valista yhden minkä tahansa numeron ja viisi Soneran tai TeleFinlandin numeroa, joihin saa hintaan 1e/kk/numero kaikkiin soittaa ja viestitellä niin paljon kuin haluaa - viikonpäivästä riippumatta.

Suosittelen kyllä lämpimästi Sonera Sopiva -liittymää, saat mm. edullisemmat hinnat, ulkomaan etuja, ilmaiset multimediaviestit ja videopuhelut. Pirauta vaikka maksuttomaan myyntipalveluumme 0800 133133 ja kysy lisää siitä, millainen liittymä olisi sinulle kaikkein sopivin 🙂

Vastaa