Eurosport KotiTV:ssä?

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Pitääkö tosiaan tilata joku sporttipaketti että näen edes Eurosport 1:n Koti TV:ssä? Vai kuuluuko tuo kanavavalikoimaan jo muutenkin? Tuntuisi vähän hölmöltä kun en muita kanavia haluaisi tilata, maksaa 19,95e/kk kun tuon kaapelikortilla saisi 2,50e/kk normikaapelissa 🙂

3 kommenttia

Olet aivan oikeassa. Jos haluat katsoa Eurosportia Koti TV -palvelun kautta, on sinun tilattava joko Sonera Sport tai Surf kanavapaketti. Kyseiset kanavapaketit sisältävät Eurosport HD kanavan.
Onpas hölmöä, pitää varmaan sitten heivata Koti TV mäjelle ja katsella 2,50e/kk korttimaksulla tuota. En viitsi ihan 10x hintaa maksaa siitä ilosta että pääsen näkemään sitä IPTV:llä, lisäarvo = 0. Myös elisa viihteessä nuo sisältyvät ilmaisiin kanaviin 🙂
Eurosport kuuluu kaapelikortin palveluihin. Koti TV:llä ei näitä palveluita ole, jonka vuoksi kanava ei kuulu KotiTV:n maksuttomaan kanavavalikoimaan. Kanava on saatavilla esim. Sonera Sport-paketissa, kuten Asta jo kertoikin.

Mikäli kuitenkin päädyt katselemaan Eurosport-kanavaa kaapelikorttisi kautta ja osoitteesi kuuluu Soneran kaapeliverkon alueeseen, suosittelen tutustumaan myös Sonera Mix -kanavapakettiin. Tällä hetkellä tarjoamme kaapeliasiakkaille Sonera Mix-paketin veloituksetta yhden kuukauden ajaksi. Kyseisessä paketissa on saatavilla myös Eurosport-kanavat.

Vastaa